Synttarit

Lasten liikuntasynttärit

Synttärit ovat vain kerran vuodessa!

Huom! Teemana myös Pakohuone: katso lisää tästä

Hipassa voit järjestää lasten liikunnalliset syntymäpäivät. Lapset pääsevät liikkumaan ja leikkimään valitun teeman mukaisesti ja nauttimaan synttäritarjoiluista.

Järjestämme liikunnallisia synttäreitä lauantaisin sekä sunnuntaisin, muina iltoina salit ovat kausiliikuntatuntien käytössä. Poislukien loma-ajat. Loma-aikoina pystymme järjestämään synttäreitä myös arkipäivinä, kysy lisää vaihtoehdoista. 

Pakohuone synttäreitä pystytään pitämään vain Leinolassa. Pystymme järjestämään juhlia viikon jokaisena päivänä.

HUOM! 11.12 lähtien synttärit vain Leinolassa. 

Hippa-liikuntasyntymäpäivät

1-10 lasta (sis. sankarin)                       219 €

11-16 lasta  (sis. sankarin)                     249€

Hippa-synttärit on vaivaton tapa järjestää lastenkutsut. Ei tarvitse siivoilla, leipoa ja stressata. Valitse ajankohta sekä teema ja ole sen jälkeen meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.

Hinnat sisältävät teeman mukaisen ohjelman ja perustarjoilut. Synttärit alkavat lämmittelyleikeillä ja teeman mukaisella ohjelmalla (45min). Ensimmäisen osion jälkeen herkutellaan (30min), tänä aikana on myös mahdollisuus avata lahjat. Loppuaika (45min) on teeman mukaista liikuntaa ratojen sekä kisailujen merkeissä. Syntymäpäivien kokonaiskesto on kaksi tuntia.

Lisäohjaajan saa synttäreille halutessaan lisämaksusta (40€), kun ilmoitat varausta tehdessä. Lisäohjaaja tarve viimeistään 7 arkipäivää ennen juhlia.

Mahdolliset peruutukset on tehtävä 7 arkipäivää (arkipäivät ma-pe) ennen synttäreitä. Myöhemmin peruutetuista varauksista perimme 50% maksun, koskee myös sairaustapauksia.

Synttärivarauksia ja tiedusteluja voit tehdä puhelimitse numerostamme 044 0300 855 tai sähköpostitse osoitteesta synttarit@hippa.fi . Varauksen tehtyäsi saat meiltä vahvistuksen sähköpostitse. Sopimusehdot tulee lukea, haluamme, että kaikki asiakkaamme saavat positiivisen kokemuksen käynnistään Hipalla.

Maksu suoritetaan kassalla ennen synttäreiden alkua.

Teemat syntymäpäiville koostuvat Hipassa olevista lastenliikuntatunneista. Hyvin tarkkaa sisältöä emme pysty antamaan, koska lasten ikähaitari ja määrä sekä ryhmän dynamiikka ja synttärisankarin toiveet vaikuttavat sisältöön. Valitse yksi teema (emme yhdistele teemoja).

Temppu (Suosittelemme 3-6v)

Temppusynttärit sisältävät hauskoja leikkejä ja monenlaista touhua. Lasten iloksi rakennetaan myös temppurata, jossa lapset pääsevät temmeltämään.

Ninja (Suosittelemme 3-7v)

Ninja synttäreillä liikutaan ja leikitään teeman mukaisissa tunnelmissa. Synttärit sisältävät leikkejä ja haasteita. Lasten iloksi rakennetaan myös rata, jossa lapset pääsevät kokeilemaan ninjataitoja.

Palloralli (Suosittelemme yli 6v)

Pallorallisynttärit sisältävät leikkimielistä kisailua ja pelailua, polttopallosta erilaisiin viesteihin. Lapset rakentavat joukkueille linnoitukset ja lopuksi pelataan ”kaupunkisotaa” palloilla.

Parkour (Suosittelemme yli 6v)

Suosituilla parkour synttäreillä lapset pääsevät hauskan ja tehokkaan lajin pariin. Parkourissa ylitetään ja alitetaan esteitä sekä liikutaan nopeasti ja sulavasti katu-uskottavalla tyylillä. Synttäreillä pääsee testaamaan omia taitoja Hipan parkour radalla.

Disco (Suosittelemme 3-6v)

Hipan Disco synttärit sisältävät leikkiä, tanssia ja hauskaa menoa. Synttäreillä lapset saavat discoilla ja jorailla hyvän musiikin tahdissa. Lasten iloksi rakennetaan myös temppurata.

Sirkus (Suosittelemme yli 4 v)

Sirkussynttäreillä harjoitellaan muutamia sirkuksen lajeja, kuten jonglöörausta, akrobatiaa ja vanteita. Isompien lasten kanssa voidaan kokeilla haastavampiakin lajeja, kuten trapetsia. Synttäreiden lopuksi kierretään sirkus aiheinen toimintarata.

Cheer (Suosittelemme yli 5 v)

Cheer-teemaisilla synttäreillä astutaan cheerleading maailmaan huiskien ja iloisten huutojen tahdittamina. Synttärit sisältävät hyppyjä, tanssia, huutoja, akrobatiaa sekä temppupisteitä.

Tanssi (Suosittelemme yli 6 v)

Hipan tanssisynttärit sisältävät leikkiä, tanssia ja hauskaa menoa. Synttärisankarin lempibiisit otetaan huomioon ja niiden tahtiin tanssahdellaan ja leikitään. Yhteen kappaleeseen pyritään rakentamaan yhdessä myös isompi tanssikoreografia. Let´s Dance!  

Nerf (Suosittelemme yli 6 v)

Nerf -synttäreillä kisaillaan erilaisilla tarkkuus- ja viestikisoilla sekä pelataan itse Nerf -sotaa. Hipalta löytyy lasit ja tarvittavat välineet synttäreille. Saat toki tuoda oman aseen ja/tai lasit mukanasi, mutta synttäreillä käytetään ainoastaan Hipan ammuksia.

 

Hoidamme myös tarjoilut puolestanne.

Peruspaketissa on seuraavat herkut:

  • Pillimehua tai limsaa (valitse toinen)
  • Popcornia
  • Sipsejä (erilaisia sipsejä)
  • Erilaisia karkkeja (mm. vaahtokarkit ja hedelmäkarkit)
  • Jäätelöpuikot 

Pystymme tarjoamaan gluteenittomat ja laktoosittomat vaihtoehdot. Kakku vain laktoosittomana, ei gluteeniton.  Huomioittehan muut erityisruokavaliot itse.

Lisäksi erillisestä lisämaksusta (25e/35e) tarjolle saa myös lisätarjoilut:

  • Nakit (laktoosittomat, gluteenittomat) ja lihapullat (laktoosittomat ja tarvittaessa gluteenittomat)
  • Vihannestikkuja (kurkkua ja porkkanaa)
  • Hedelmiä (omenaa ja viinirypäleitä)

Voit myöskin tilata meiltä synttärisankarin nimellä ja iällä varustettuna kermakakun lisähintaan 35 euroa. Kakku tulee tilata viimeistään 7 arkipäivää ennen synttäreitä. Huom! Kakku saatavilla laktoosittomana.

Synttäreille saa tuoda omia tarjottaviakin, mutta näille tulisi olla tarjoiluastiat itsellä mukana.

Tästä saat valmiin kutsukortin tulostettavaksi Leinolaan