PT

Personal Trainerimme auttavat!

Oli tavoitteesi sitten kilojen karistaminen, maratonille tähtääminen tai vaikkapa polvivammasta kuntoutuminen kerro se trainereillemme ja he auttavat Sinua pääsemään kohti tavoitteitasi.  Sen lisäksi, että treinereillämme on paljon tietoa ja kokemusta liikuntaharjoittelusta, he ovat myös loistavia motivaattoreita ja kannustavat Sinua parhaaseen suoritukseen!

 

Meiltä löytyy personal trainer paketteja muutamasta kerrasta säännölliseen ja pidempään useammista tapaamisista koostuvaan pitkäjänteiseen harjoitteluun.  Sovimme treeniajat etukäteen, Sinulle sopivaan aikaan. Ole siis yhteydessä sähköpostilla info@hippa.fi tai soita meille 044 0300 855.  

Personal training palvelut

Ostaessasi 8x- tai kuukausikuntosalikortin, teemme Sinulle halutessasi perus saliohjelman 35€ hintaan. Näin pääset heti alusta pitäen toteuttamaan Sinulle suunniteltua ohjelmaa ja saat harjoittelusta irti mahdollisimman paljon.

Personal Trainerimme suunnittelee yhdessä Sinun kanssasi sopivan tavan edetä kohti tavoitetta. Hän auttaa ja suunnittelee, tekee tuloksiin tähtäävät ohjelmat, sekä seuraa ja kannustaa.

PT:n konsultaatiotapaaminen 60€kerta.

Personal training paketit 3-12 kertaa a' 55 min

PT55-tunnit on suunniteltu kattamaan koko harjoituskerta lämmittelystä rentoutumiseen. Halutessani voit tehdä lämmittelyt sekä jäähdyttelyt myös itse niin treeniaikaa jää enemmän itse saliharjoitteluun. Mitä pidempään vietät aikaa oman Personal Trainerisi kanssa, sitä paremman kuvan hän saa kyvyistäsi. 10 ja 12 kerran paketit ovat pitkäjänteisempää tavoitteellista treeniä, joissa pystytään keskittymään hyvin pitkän tähtäimen tavoitteisiin kuten kuntoutukseen, painonpudotukseen tai lihasmassan kasvatukseen. Näiden pakettien aikana ehdit hyvin kokeilla erilaisia treenimuotoja sekä –ohjelmia ja halutessasi tutustua myös ravintoneuvontaan.

5 kerran paketilla pystyt esimerkiksi päivittämään saliohjelmiasi ja saamaan hyvän startin saliharjoittelulle.  Kerroilla ehditään käymään läpi erilaisia kuntosalilaitteita ja toiminnallisia liikkeitä sekä keskittymään hyviin harjoitustekniikkoihin.

PT-pakettien hinnat:


3 x 55min        160€ 
+ Lisäpalveluna ravintoanalyysi 50€
 
5 x 55min        260€ 
Sis. ravintoanalyysi (mikäli asiakas tahtoo / tekee ruokapäiväkirjaa)
+ Lisäpalveluna ruokaneuvonta 50€

8 x 55min       400€
Sis. ravintoanalyysI
       ravintoneuvonta
       saliohjelman päivitys

10 x 55min    495€ 
Sis. ravintoanalyysi
       ravintoneuvonta
       saliohjelman päivitys

12 x 55min    588€
Sis. ravintoanalyysi
       ravintoneuvonta
       saliohjelman päivitys

 
 
                   


PT kortit

Osallistuaksesi PT tunneille tarvitset jonkin näistä korteista.

PT ohjaus 12x55min

Hinta 588€
Osta tästä...
PT ohjaus 1x55min

Hinta 60€
Osta tästä...
PT ohjaus 3x55min

Hinta 160€
Osta tästä...
PT ohjaus 5x55min

Hinta 260€
Osta tästä...
PT ohjaus 8x55min

Hinta 400€
Osta tästä...

Vinkki! Voit ostaa tarvittavat kortit kätevästi valmiiksi netistä. Ostaessasi kortin netistä valmiiksi, voit noutaa kortin Hipasta. Kortti aktivoituu vasta, kun käytät sitä ensimmäisen kerran.Tuntien kuvaukset