Hinnasto

Hinnasto

 

  Kausimaksu
KK-kortti
 
KK-kortti
Vuosijäsenyys
8-kortti ** Kertamaksu
LAPSET
 159 €/ 169€*  
+vapaahippa:
179€/189€*
       
VapaaHippa alle 3v.
  - - 30 € 6 €
VapaaHippa yli 3v.   - - 50 € 8 €
Kokeilukerta 12€ ***        
AIKUISET          
Kuntosali - 39€  29€ 44 € 8 €
Ryhmäliikunta - 50 € 39 € 50 € 8 €
Kuntosaliohjaus          
PT-ohjaus 1krt          
PT-ohjaus 3krt          
PT-ohjaus 5krt          
PT-ohjaus 8krt          
PT- ohjaus 12krt          
OPISKELIJA- ja
ELÄKELÄISalennus 10%, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin
         
GOLF          
simulaattori tunti /HLÖ - - - 50 € 8 €

 

* 159€ / 169 € sisältää ohjatun tunnin viikossa, 179 € / 189 € sis. lisäksi  yhden viikottaisen käynnin Vapaahipassa.

**8xkortti on 3 kuukautta voimassa ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. 

*** 12€ kokeilumaksu vähennetään kausimaksusta, jos päättää ostaa lasten kauden.Kokeilumaksulla tullessa lapselle ei varata paikkaa ryhmästä. Kokeilemaan voi tulla tunneille joissa on vielä tilaa. Hipassa ei voi osallistua lasten ohjatuille liikuntatunneille kertamaksulla. Kokeilumaksulla voi osallistua tunnille yhden kerran.

Lasten kausiliikuntakortti on lapsen henkilökohtainen ja sisältää yhden ohjatun lastenliikuntatunnin sekä erikseen ostettuna yhden VapaaHippa käynnin. (Lasten ohjatuille tunneille ei voi osallistua kerta tai 8xkortilla.)

Lasten kerta tai 8xkortilla voi osallistua perhetunnille tai VapaaHippaan. (Perhetunnille pääsee maksavan aikuisen mukana yksi lapsi ilmaiseksi.)

Aikuisten kuukausi- tai vuosikortilla on rajaton käyttöoikeus (riippuen ostamastasi kortista) kuntosalille, perhetunnille tai ryhmäliikuntaan. Kortti on henkilökohtainen.

Aikuisten kerta ja 8xkortilla voi osallistua yhden kerran ryhmäliikuntaan, perhetunnille tai kuntosalille (riippuen ostamastasi kortista). Nämä kortit ovat perhekohtaisia.

SimulaattoriGolfiin on oma korttinsa, kertamaksulla voi pelata yhden tunnin (4hlö porukassa, jossa kaikki maksavat oman kertamaksunsa).

Perhealennus koskee saman perheen jäseniä. Kun yhdellä perheeseen kuuluvalla on täysihintainen ja maksettu kortti, muille alennus on 10% (Alennus ei koske vuosikortteja eikä lasten kausiliikuntoja muuten kuin sisar-alennuksen muodossa ) Saat alennuksen myös, jos ostat itsellesi ryhmäliikuntaan/kuntosalille uuden 8-kerran tai kuukausikortin ennen edellisen kortin vanhentumista (ei koske vuosikortteja). Ei voida liittää muihin tarjouksiin.

Osamaksulla pystyt maksamaan, kun valitset netistä varattaessa e-maksun ja sieltä vaihtoehdoksi collector tai jousto.