Hinnasto

Hinnasto

 

  Kausimaksu KK-kortti 3kk-kortti 8-kortti * Kertamaksu
LAPSET
 152 € / 144 €* 
+vapaahippa:172€/164€*
       
alle 3v.
  - - 30 € 6 €
yli 3v.   - - 50 € 8 €
Kokeilukerta

12€*

       
           
AIKUISET          
Kuntosali - 39 €  105 € 44 € 8 €
Jumppa+kuntosali - 55 € 155 € 50 € -
Jumppa - 45 € 125 € 50 € 8 €
Kuntosaliohjaus         35 €
PT-ohjaus 3krt       250e/duo 140 €/single
PT- ohjaus 10krt       800e/duo 450e/single
SENIORI          
Kuntosali - 35 € 98 € 39 € 8 €
Jumppa+Kuntosali - 49 € 132 € - 8 €
           
GOLF          
simulaattori tunti /HLÖ - - - 50 € 8 €

PT- ohjaus single on yhden henkilön hinta ja duo on kahden henkilön hinta

* 144€ / 152 € sisältää ohjatun tunnin viikossa, 164 € / 172 € sis. lisäksi  yhden viikottaisen käynnin Vapaahipassa.

* 8xkortti on 3 kuukautta voimassa ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. 

* 12€ kokeilumaksu vähennetään kausimaksusta, jos päättää ostaa lasten kauden. Hipassa ei voi osallistua lasten ohjatuille liikuntatunneille kertamaksulla. Kokeilumaksulla voi osallistua tunnille yhden kerran.

Lasten kausiliikunta kortti, on lapsen henkilökohtainen ja sisältää yhden ohjatun lastenliikuntatunnin sekä erikseen ostettuna yhden VapaaHippa käynnin tai yhden ohjatun perhetunnin viikossa. (Lasten ohjatuille tunneille ei voi osallistua kerta tai 8xkortilla.)

Lasten kerta tai 8xkortilla voi osallistua perhetunnille tai VapaaHippaan. (Perhetunnille pääsee maksavan aikuisen mukana yksi lapsi ilmaiseksi.)

Aikuisten kuukausi (ja 3kk) kortilla on rajaton käyttöoikeus (riippuen ostamastasi kortista) kuntosalille, perhetunnille tai ryhmäliikuntaan. Kortti on henkilökohtainen.

Aikuisten kerta ja 8xkortilla voi osallistua yhden kerran ryhmäliikuntaan, perhetunnille tai kuntosalille (riippuen ostamastasi kortista). Nämä kortit ovat perhekohtaisia.

SimulaattoriGolfiin on oma korttinsa, kertamaksulla voi pelata yhden tunnin (4hlö porukassa, jossa kaikki maksavat oman kertamaksunsa).

Perhealennus, koskee saman perheen jäseniä. Kun yhdellä perheessä kuuluvalla on täysihintainen ja maksettu kortti, muille alennus on 10% (Alennus ei koske lasten kausiliikuntoja muuten kuin sisar-alennuksen muodossa.) Saat alennuksen myös, jos ostat itsellesi ryhmäliikuntaan/kuntosalille uuden kortin ennen edellisen kortin vanhentumista. Ei voida liittää muihin tarjouksiin.

Osamaksulla pystyt maksamaan, kun valitset netistä varattaessa e-maksun ja sieltä vaihtoehdoksi collector tai jousto. 

Halutessasi saat kuukausi kortin tauolle. Ilmoittaessasi siitä viisi päivää etukäteen (esim.matkaasi) sähköpostilla info@hippa.fi tai Hipan kassalla. Myös lääkärin todistuksella voimme jatkaa korttisi voimassaoloaikaa, mikäli lääkäri on määrännyt liikuntakieltoa. (min.1 viikko)