Järjestämme vauhdikkaita ja vaikuttavia TYKY-päiviä.

Hipan TYKY-päivässä huolletaan henkilöstöä kokonaisvaltaisesti. Valitse organisaatiollesi sopiva valmennus ja toimintaosio.

Valmennuksia ja toimintaosioita yhdistelemällä saatte sopivan kokonaisuuden juuri teidän yhteisönne tarpeisiin. Hinta muodostuu osallistujamäärästä sekä valituista liikunta- ja valmennusosioista.

 Meillä saatte uutta virtaa yhteistyöhön!!!! Hinta alkaen 19€/hlö.

Jos kiinnostuit laita meille viestiä ja lähetämme tarjouksen sähköpostiisi. Otamme yhteyttä myös puhelimitse, jolloin käymme TYKY-toiveet läpi. Ammattitaitoinen valmennusporukkamme tekee teille onnistuneen irtioton arjesta.

Kysy tarjousta tyky@hippa.fi

 LIIKUNTA VAIHTOEHDOT

Monipuoliset tilamme antavat mahdollisuuden järjestää perinteistä poikkeavia vaihtoehtoja. Porukalla sirkustelemaan tai kokeilemaan rajoja parkour-radan parissa, näiden tuntien jälkeen riittää kahvipöytä keskustelua pitkään. Voimme myös tarjota "perinteisempää" ryhmäliikuntaa Zumban, kahvakuulan tai vaikka Äijätreenin merkeissä.

TYKY – LUENTOTEEMAT

Rivien välissä – sanoman ytimessä
Ääneen lausuttujen sanojen lisäksi viestimme koko kehollamme. Emme ole useinkaan tietoisia siitä, mitä ja miten viestimme sanattomasti tai siitä miten sanattomat viestimme tulkitaan. Valmennuksessa tutustumme sanattomaan viestintään, tulemme tietoiseksi omasta sanattomasta viestinnästämme, opimme tulkitsemaan toisten sanatonta viestintää ja käyttämään huomaamattomia vaikuttamisen keinoja. 

Palaute kasvun välineenä
Työyhteisössä palautteen antaminen on keskeistä työntekijöiden kehittymisen näkökulmasta. Palaute vaikuttaa merkittävästi myös ilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Palautetta ei aina osata antaa rakentavasti, eikä sen vastaanottaminenkaan ole helppoa. Valmennuksessa opimme antamaan rakentavaa ja kehittymiseen tähtäävä palautetta ja pohdimme henkilökohtaista kehittymistä palautteen avulla. 

Värikkäät persoonat
Työyhteisö koostuu erilaisista persoonista. Toisten kanssa juttu luistaa, toisten kanssa ei samalle aaltopituudelle pääse millään. Valmennuksessa selvitämme omat persoonallisuustyyppimme ja etsimme keinoja tehdä tuottavaa yhteistyötä erilaisten persoonien kanssa.

Vinkit vaikuttavaan esiintymiseen
Hyvä esiintyjä saa esiintymisen näyttämään helpolta ja asiansa kuulostamaan uskottavalta. Valmennuksessa pohdimme valmistautumista esiintymistilanteeseen, jännityksen hallintaa, vaikuttavan puhe-esityksen rakennetta ja varsinaiseen esiintymiseen liittyviä esiintymistaitoja.

Stressi hallintaan

Ihmisen kokeman stressin tarkoitus on auttaa meitä. Jos stressiä ei osata käsitellä oikein, ottaa se meistä otteen ja vaarana on uupuminen. Valmennuksessa opitaan keinoja stressin hallintaan, jotta me itse hallitsemme omaa elämäämme ja voimme hyvin.

Kovalevy jumissa?

Monet meistä pitävät huolta fyysisestä kunnostaan. Helposti unohtuu, että myös mieli kaipaa huoltoa. Pysähdy hetkeksi kehittämään omaa mieltäsi ammattilaisen ohjauksessa. Mieltä voi treenata siinä missä kehoakin. Mielen kovalevyltä voi poistaa turhia ohjelmia rasittamasta ja hidastamasta sinua. Tämä valmennus on juuri sinulle, joka kaipaat muutosta elämääsi.

Tittelit nurkkaan, puhelimet säppiin ja kokemuksia keräämään!

Odotamme yhteyden ottoasi.