Ohjeita ja sääntöjä

Säännöt ja sopimusehdot

Säännöt

Ulkojalkineet tulee jättää eteisaulaan. 48 Astetta oy:n co Hipan tiloissa liikutaan paljain jaloin tai sisäkengillä.

Hipan tiloissa liikkujat liikkuvat omalla vastuullaan. Alle 12 vuotiasta ei voi jättää ilman valvontaa Hipan tiloihin.

Haluamme kaikkien viihtyvän Hipassa, joten asiaton ja sopimaton käytös sekä puheet voivat johtaa tiloista poistamiseen ja mahdollisesti myös jäsenyyden purkamiseen.

Kuntosalitilassa saa olla vain harjoittelutarkoituksessa (muu oleskelu siellä on kielletty) ja lapsilla (alle 17v) ei ole lupaa harjoitella kuntosalin puolella ilman vanhempien allekirjoittamaa sopimusta.

Saleissa olevat välineet ovat kaikkien asiakkaiden käytössä, joten niitä tulee käyttää vain niille tarkoitettuun toimintaan. Hipan välineitä pitää käsitellä niin, että ne eivät rikkoudu tahallisesta haitanteosta. Asiakas on vastuussa tahallisesti tai huolimattomuuttaan aiheuttamistaan vahingoista.

Jokaisen on noudatettava Hipan sääntöjä- ja toimintaohjeita.

 

Yleiset sopimusehdot

48 astetta oy huoltaa ja desinfioi välineet, laitteet ja varusteet taatakseen toiminnan turvallisuuden sekä hygienian.
 
48 astetta oy voi sulkea keskuksen tai lyhentää aukioloaikoja pyhäpäivien ja yleisten vapaapäivien yhteydessä.
 
48 astetta oy:lla on oikeus keskeyttää palvelujen tarjoaminen yhtiölle riippumattoman esteen seurauksena (vesivahinko, työtaistelutoimenpide tai muu sen kaltainen este, minkä seurauksena palveluja ei voida tarjota). 48 astetta oy:lla on myös oikeus rajoittaa yhtiön tilojen käyttämistä joko kokonaan tai osittain välttämättömien huolto yms. toimenpiteiden ajaksi.
 
48 astetta oy pidättää itsellään oikeuden tehdä kausikohtaisia muutoksia liikuntaohjelman sisältöön ja tuntien määrään sekä liikuntakeskuksen aukioloaikoihin.
 
48 astetta oy pidättää itsellään oikeuden rajoittaa osallistujien määrää liikuntasaleihin ja lastenhoitotilaan, turvallisuussyistä, tarvittaessa.
 
48 astetta oy ei vastaa henkilö- tai aineellisista vahingoista, jotka aiheutuvat asiakkaalle tai asiakkaan vieraille tai henkilökohtaiselle omaisuudelle yhtiön tiloissa tai yhtiön tiloihin yhteydessä olevissa tiloissa / alueilla (esim. parkkipaikka, vaatenaulakolla).
 
48 astetta oy pidättää itsellään oikeuden harkintansa mukaan purkaa asiakassopimus, jos asiakas ei noudata sopimuksen mukaisia maksuehtoja, jättää noudattamatta turvallisuus- tai järjestysohjeita, käyttäytyy hyväntavan vastaisesti tai jos käytöksen katsotaan olevan liikuntakeskuksen ilmapiiriin sopimatonta.
 
Lastenliikunnan kausimaksuja ei voida korottaa kesken kauden.
 
Asiakas on vastuussa omasta terveydentilastaan siten, ettei harjoittelu aiheuta terveysriskiä.
Ulkojalkineet tulee jättää eteisaulaan. liikuntakeskuksessa liikutaan paljain jaloin tai sisäkengillä.
 
48 astetta oy:n tiloissa liikkujat liikkuvat omalla vastuullaan. Alle 12 vuotiasta ei voi jättää ilman valvontaa yhtiön tiloihin.
Haluamme kaikkien viihtyvän liikuntakeskuksessa, joten asiaton ja sopimaton käytös sekä puheet voivat johtaa tiloista poistamiseen ja mahdollisesti myös jäsenyyden purkamiseen.
 
Kuntosalitilassa saa olla vain harjoittelutarkoituksessa (muu oleskelu siellä on kielletty) ja lapsilla (alle 17v) ei ole lupaa harjoitella kuntosalin puolella ilman vanhempien allekirjoittamaa sopimusta.
 
Saleissa olevat välineet ovat kaikkien asiakkaiden käytössä, joten niitä tulee käyttää vain niille tarkoitettuun toimintaan. Hipan välineitä pitää käsitellä niin, että ne eivät rikkoudu tahallisesta haitanteosta. Asiakas on vastuussa tahallisesti tai huolimattomuuttaan aiheuttamistaan vahingoista.
 
Jokaisen on noudatettava 48 astetta oy:n sääntöjä- ja toimintaohjeita.

48 astetta oy:n tiloissa liikkujat liikkuvat omalla vastuullaan. 

 

Aikuisten liikunta 48 Astetta oy / POLTE Liikuntakeskus

Jäsensopimuksen sopimusehdot Sopimusehdot | Liikuntakeskus Polte - Poltesali - Cross Training

Leinolan ryhmäliikunta sekä kuntosali kuukausikortit ja tarjoukset
Muilta osin, kuin tässä mainitut, ryhmäliikunta ja kuntosali kuukausikortteja koskevat samat jäsenehdot kuin muitakin jäseniä (yllä). 
 
Nämä kortit ovat aina määräaikaisia ja niillä on ostettaessa päättymispäivä. 
Näitä kortteja ei voi tauottaa. 
Tarjouksissa on kerrottu mitä ne sisältävät, sisältö saattaa poiketa POLTEjäsenyyteen verrattuna (esim. rajattuna käyttöoikeutena). 
Nämä kortit on maksettava ostettaessa. 
 
8-kerran kortit Leinolan ryhmäliikuntaan sekä kuntosalille
Muilta osin, kuin tässä mainitut, ryhmäliikunta ja kuntosali 8-kerran kortteja koskevat samat jäsenehdot kuin muitakin jäseniä (yllä). 
8-kerran kortit ovat voimassa 3 kuukautta ensimmäisestä käyttöpäivästä alkaen.
Näitä kortteja ei voi tauottaa 
Kortti on perhekohtainen 
Nämä kortit on maksettava ostettaessa 

Sopimus- ja laskutustietojen muutoksista tulee ilmoittaa viipymättä Liikuntakeskukseen kirjallisesti, esimerkiksi sähköpostilla (hippa@hippa.fi)

Lasten ohjatut liikuntatunnit

Lasten ohjattujen kausiliikuntaryhmien minimikoko on 8 lasta, jotta tunti voidaan toteuttaa. Jos kauden alussa ei ryhmään ole ilmoittautunut riittävästi lapsia, siitä ilmoitetaan asiakkaille, jolloin ryhmää voi mahdollisuuksien mukaan vaihtaa tai maksu palautetaan sopimuksen mukaan.

Lukukausimaksu veloitetaan käyntimäärästä riippumatta. Jos lapsen osallistuminen valittuun ryhmään perutaan ensimmäisten kahden viikon aikana kauden alkamisesta, eikä lapsi myöskään siirry sellaiseen toiseen ryhmään, jossa on tilaa, 48 Astetta oy co Hippa palauttaa 50% kausimaksusta. Erityistapauksissa on otettava yhteys viipymättä Hippaan tapauksen käsittelyä ja päätöstä varten.

Leirit, kurssit, synttärit ja muut maksulliset tapahtumat veloitetaan viimeistään tapahtuman ensimmäisenä päivänä.  Jos osallistuminen perutaan,  Hippa palauttaa 50% maksusta. Erityistapauksissa on otettava yhteys viipymättä Hippaan tapauksen käsittelyä ja päätöstä varten.

Erityistarpeisille lapsille emme pysty tarjoamaan omaa ohjaajaa, joten kaikkien lasten tulee pystyä toimimaan itsenäisesti muun ryhmän mukana, sekä noudatettava sääntöjämme. Mikäli lapsellasi on diagnoosi (esim. diabetes, ADHD, epilepsia jne.) pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan siitä meille lisäkenttään ilmoittautumisen yhteydessä.

Lasten ohjattuihin tunteihin jäsenyys on henkilökohtainen. Harjoitteluoikeutta ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Lasten kausiliikunnan lukukausimaksu sisältää yhden ohjatun viikottaisen liikuntatunnin valitussa ryhmässä. Paikka varataan yhdeksi kaudeksi eikä se jatku automaattisesti. Väliin jääneitä kausiliikunta kertoja emme korvaa. Tunteja ei järjestetä koulujen loma-aikoina eikä pyhäpäivinä.

Jokainen lapsi liikkuu Perheliikuntakeskus Hipassa omalla vastuullaan. Tulee huomioida, että liikkuessa lapsi saattaa vahingoittaa itseään, joten suosittelemme tapaturmavakuutuksen ottamista lapsellenne (esim.parkouriin).
 

 

Lasten kuntosaliharjoittelu

Lapsen on osattava käyttäytyä ja harjoiteltava kuntosalilla aiheuttamatta häiriötä muille harjoittelijoille.

Lapsen harjoittelussa kuntosalilla lisäpainoilla on aina olemassa riski loukkaantua, joka saattaa näkyä vasta vuosienkin päästä. 48 Astetta oy co Hippa ei ota vastuuta tapaturmista tai pitkäaikaisvammoista tai muusta salilla aiheutuneesta loukkaantumisesta.

Lapsella on oltava kirjalliset ohjeet saliharjoitteluun sekä huoltajan kirjallinen lupa, joita hänen on noudatettava. Ohjeiden laatija on käynyt liikkeet lapsen kanssa läpi ja lapsi pystyy ne turvallisesti suorittamaan.