Ohjeita ja sääntöjä

Säännöt ja sopimusehdot

Säännöt

Ulkojalkineet tulee jättää eteisaulaan. Hipassa liikutaan paljain jaloin tai sisäkengillä.

Hipan tiloissa liikkujat liikkuvat omalla vastuullaan. Alle 12 vuotiasta ei voi jättää ilman valvontaa Hipan tiloihin.

Haluamme kaikkien viihtyvän Hipassa, joten asiaton ja sopimaton käytös sekä puheet voivat johtaa tiloista poistamiseen ja mahdollisesti myös jäsenyyden purkamiseen.

Kuntosalitilassa saa olla vain harjoittelutarkoituksessa (muu oleskelu siellä on kielletty) ja lapsilla (alle 17v) ei ole lupaa harjoitella kuntosalin puolella ilman vanhempien allekirjoittamaa sopimusta.

Saleissa olevat välineet ovat kaikkien asiakkaiden käytössä, joten niitä tulee käyttää vain niille tarkoitettuun toimintaan. Hipan välineitä pitää käsitellä niin, että ne eivät rikkoudu tahallisesta haitanteosta. Asiakas on vastuussa tahallisesti tai huolimattomuuttaan aiheuttamistaan vahingoista.

Jokaisen on noudatettava Hipan sääntöjä- ja toimintaohjeita.

 

Yleiset sopimusehdot

Hippa huoltaa ja desinfioi välineet, laitteet ja varusteet taatakseen toiminnan turvallisuuden sekä hygienian.

Hippa voi sulkea keskuksen tai lyhentää aukioloaikoja pyhäpäivien ja yleisten vapaapäivien yhteydessä.

Hipalla on oikeus keskeyttää palvelujen tarjoaminen Hipasta riippumattoman esteen seurauksena (vesivahinko, työtaistelutoimenpide tai muu sen kaltainen este tai force major, minkä seurauksena palveluja ei voida tarjota). Hipalla on myös oikeus rajoittaa Perheliikuntakeskus Hipan tilojen käyttämistä joko kokonaan tai osittain välttämättömien huolto yms. toimenpiteiden ajaksi.

Hippa pidättää itsellään oikeuden tehdä kausikohtaisia muutoksia liikuntaohjelman sisältöön ja tuntien määrään sekä Perheliikuntakeskuksen aukioloaikoihin.

Hippa pidättää itsellään oikeuden rajoittaa osallistujien määrää liikuntasaleihin ja lastenhoitotilaan, turvallisuussyistä, tarvittaessa.

Hippa ei vastaa henkilö- tai aineellisista vahingoista, jotka aiheutuvat asiakkaalle tai asiakkaan vieraille tai henkilökohtaiselle omaisuudelle Hipan tiloissa tai Hipan tiloihin yhteydessä olevissa tiloissa / alueilla (esim. parkkipaikka, vaatenaulakolla).

Hippa pidättää itsellään oikeuden harkintansa mukaan purkaa asiakassopimus, jos asiakas ei noudata sopimuksen mukaisia maksuehtoja, jättää noudattamatta turvallisuus- tai järjestysohjeita, käyttäytyy hyväntavan vastaisesti tai jos käytöksen katsotaan olevan Perheliikuntakeskuksen ilmapiiriin sopimatonta.

Maksuja ei voida korottaa kesken kauden.

Asiakas on vastuussa omasta terveydentilastaan siten, ettei harjoittelu aiheuta terveysriskiä.

Pitkät (minimi viikko) sairaus- ja tapaturmapoissaolot ja niiden vaikutukset maksuihin käsitellään aina tapauskohtaisesti. Näistä on oltava lääkärintodistus ja se on toimitettava Hipalle viipymättä tapauksen käsittelyä ja päätöstä varten.

Loman ajaksi (min.viikko) voit myös "jäädyttää" korttisi, mutta se on tehtävä vähintään 5 päivää etukäteen.

Kausiliikunta kortit ovat voimassa ilmoitetun ajan (jos mukaan on ostettu vapaahipat ovat ne voimassa saman ajan).

Kuukausi kortit ovat voimassa 30 pv ensimmäisestä käyttökerrasta, kortti on henkilökohtainen.

8-kerran kortit ovat voimassa 3 kuukautta, ensimmäisestä käyttöpäivästä, kortti on perhekohtainen.

Hippa ei voi myöntää "jatkoaikoja" kortteihin, muuten kuin edellä kerrotuilla tavoilla sairaus-, tapaturma- ja lomatilanteissa.

Sopimus- ja laskutustietojen muutoksista tulee ilmoittaa viipymättä Perheliikuntakeskus Hippaan kirjallisesti, esimerkiksi sähköpostilla (info@hippa.fi).

Lasten ohjatut liikuntatunnit

Lasten ohjattujen kausiliikuntaryhmien minimikoko on 8 lasta, jotta tunti voidaan toteuttaa. Jos kauden alussa ei ryhmään ole ilmoittautunut riittävästi lapsia, siitä ilmoitetaan asiakkaille, jolloin ryhmää voi mahdollisuuksien mukaan vaihtaa tai maksu palautetaan sopimuksen mukaan.

Lukukausimaksu veloitetaan käyntimäärästä riippumatta. Jos lapsen osallistuminen valittuun ryhmään perutaan ensimmäisten kahden viikon aikana kauden alkamisesta, eikä lapsi myöskään siirry sellaiseen toiseen ryhmään, jossa on tilaa, Perheliikuntakeskus Hippa palauttaa 50% kausimaksusta. Erityistapauksissa on otettava yhteys viipymättä Hipaan tapauksen käsittelyä ja päätöstä varten.

Leirit, kurssit, synttärit ja muut maksulliset tapahtumat veloitetaan viimeistään tapahtuman ensimmäisenä päivänä.  Jos osallistuminen perutaan, Perheliikuntakeskus Hippa palauttaa 50% maksusta. Erityistapauksissa on otettava yhteys viipymättä Hipaan tapauksen käsittelyä ja päätöstä varten.

Erityistarpeisille lapsille emme pysty tarjoamaan omaa ohjaajaa, joten kaikkien lasten tulee pystyä toimimaan itsenäisesti muun ryhmän mukana, sekä noudatettava sääntöjämme. Mikäli lapsellasi on diagnoosi (esim. diabetes, ADHD, epilepsia jne.) pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan siitä meille lisäkenttään ilmoittautumisen yhteydessä.

Lasten ohjattuihin tunteihin jäsenyys on henkilökohtainen. Harjoitteluoikeutta ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Lasten kausiliikunnan lukukausimaksu sisältää yhden ohjatun viikottaisen liikuntatunnin valitussa ryhmässä. Paikka varataan yhdeksi kaudeksi eikä se jatku automaattisesti. Väliin jääneitä kausiliikunta kertoja emme korvaa. Tunteja ei järjestetä koulujen loma-aikoina eikä pyhäpäivinä.

Jokainen lapsi liikkuu Perheliikuntakeskus Hipassa omalla vastuullaan. Tulee huomioida, että liikkuessa lapsi saattaa vahingoittaa itseään, joten suosittelemme tapaturmavakuutuksen ottamista lapsellenne (esim.parkouriin).
 
 

Lasten kuntosaliharjoittelu

Lapsen on osattava käyttäytyä ja harjoiteltava kuntosalilla aiheuttamatta häiriötä muille harjoittelijoille.

Lapsen harjoittelussa kuntosalilla lisäpainoilla on aina olemassa riski loukkaantua, joka saattaa näkyä vasta vuosienkin päästä. Perheliikuntakeskus Hippa ei ota vastuuta tapaturmista tai pitkäaikaisvammoista tai muusta salilla aiheutuneesta loukkaantumisesta.

Lapsella on oltava kirjalliset ohjeet saliharjoitteluun, joita hänen on noudatettava. Ohjeiden laatija on käynyt liikkeet lapsen kanssa läpi ja lapsi pystyy ne turvallisesti suorittamaan.