Tietoa meistä

Tietoa meistä

48 Astetta oy co liikuntakeskus Hippa sijaitsee itä-Tampereella Leinolan kaupunginosassa. Keskuksen pihassa on ilmainen parkkipaikka. Hipan edestä kulkee myös TKL:n bussi nro 17.

Haluamme Hipassa ylläpitää mukavaa ja iloista ilmapiiriä. Henkilökunta auttaa ja opastaa tarvittaessa ja toivomme, että asiakkailla on kotoisat oltavat Hipassa.

Keskuksestamme löytyy runsaasti liikuntatilaa lapsille:

Temppusali

Hippasali

sekä Yläkerran Sali.

Hipassa liikkuu koko perhe. Lasten ollessa ohjatulla liikuntatunnilla on vanhemmilla mahdollisuus liikkua samaan aikaan. Aikuisille on tarjolla ohjattua ryhmäliikuntaa kahvakuulasta Zumbaan tai omatoimista harjoittelua kuntosalilla.

Sekä aikuisille:

Ryhmäliikuntasali, kuntosali ja simulaattoriGOLF.

Asiakkailla on luonnollisesti käytössään myös naisten ja miesten pukuhuoneet suihkuineen. Pukuhuoneissa on lukolliset kaapit. Naistenpuolelta löytyy myös sauna, joka lämpiää pyynnöstä.

Meiltä löytyy myös kahvila, jossa on tarjolla mm. kahvia, teetä ja virvokkeita sekä pientä purtavaa. Kahviossa saa myös nauttia omia eväitä.

Keskuksemme tiloissa toimii myös hierontaan-, osteopatiaan- ja fysioterapiaan erikoistunut yritys Palmaris. Hippa ja Palmaris tekevät tiivistä yhteistyötä lasten ja aikuisten terveyden, hyvinvoinnin ja toimintakyvyn parissa.

Kesällä ja lomien aikana Hippa järjestää erilaisia liikuntaleirejä, joissa harrastetaan monipuolista liikuntaa sekä sisällä että ulkona.

Meillä järjestetään myös monenlaisia kursseja ja koulutuksia sekä TYKY päiviä.

Lasten liikuntasynttärit ovat vanhemmille helppo tapa järjestää mukavat ja ikimuistoiset synttärit.

Tervetuloa innostumaan, nauttimaan ja kokemaan kanssamme liikunnan riemua! Tempaudutaan yhdessä mukaan liikunnan iloiseen maailmaan!

 

 

Hipasta kirjoitettua

Hipassa liikkuvat kaikki
SUUR TAMPERE - 27.08.2013

Hippa-keskus purkaa lapsiperheiden kalenteritukokset
TAMPERELAINEN - 21.08.2013