Muut palvelut

Muut palvelut

Muut kurssit ja tapahtumat

Tapahtumistamme ilmoitamme etusivulla, jos olet kiinnostunut omasta tai yrityksen tapahtumasta ole yhteydessä meihin tyky@hippa.fi

Kursseja järjestämme pitkin vuotta ja niistä voit katsoa lisätietoja linkistä.

Lisätietoa täältä

VapaaHippa

VapaaHippa on kaikkien salien vapaata käyttöä sinne tehtyine ratoineen ja välineineen. Tarkista salien varaustilanne viikko-ohjelma sivulta. Ota mukaan iloinen mieli ja vietä aikaa perheen kanssa!

Lisätietoa VapaaHipasta täältä

Lastenhoito

Joidenkin tuntien ajaksi on järjestettu lastenhoitoa..

Lisätietoa lastenhoidosta täältä.

Kahvila Hippa

Kahvilamme valikoimasta löytyy kahvia ja teetä, erilaisia juomia ja virvokkeita, valmiita leipiä, sämpylöitä ja leivonnaisia, maitotuotteita kuten jogurtteja, rahkoja ja proteiinivalmisteita. Tuotevalikoimassa halutaan panostaa terveellisiin vaihtoehtoihin.

Meillä on asiakkaiden käytössä myös micro, joten lasten ruuat voi lämmittää ja nauttia kahviossa. Omat eväät ovat siis myös sallittuja. :)

Hippanurkka

Pienessä puuhanurkassamme lapsilla on välillä mahdollisuus touhuilla vähän rauhallisemmissa merkeissä. Hippanurkassa voi leikkiä leluilla tai vaikka vain lekotella ja ottaa rennosti. Hippanurkka on asiakkaidemme vapaassa käytössä, mutta ei sisällä valvottua lastenhoitoa.

Palmaris

Palmaris toimii Hipan tilojen lisäksi Hervannassa ja Nekalassa. Hipalla on Palmarikselle varattu oma, erillinen ja rauhoitettu odotustila vastaanottohuoneineen. Ammattitaitoiselta henkilökunnalta saat hoitoa niin jännittyneisiin lihaksiin kuin hankalimpiinkin tuki- ja liikuntaelinten häiriötiloihin. Tiloissa toimii urheiluhierojia, fysioterapeutti ja osteopaatti.

Palmarikseen voit kätevästi varata vaikkapa hieronta-ajan lapsesi liikuntatunnin ajaksi. Tutustu Palmariksen kotisivuihin tästä.