KEVÄTKAUSI 2021 ilmoittautuminen

Hipassa liikkuminen on hauskaa!

Hipassa lapset liikkuvat liikkumisen riemusta, ilman kilpailutavoitteita ja suorituspaineita.
 
Ohjattuja tunteja löytyy kaiken ikäisille. Liikuntatunnit kehittävät lapsen motoriikkaa, lihaskuntoa, tasapainoa, ketteryyttä, koordinaatiota ja yhteistyötaitoja. Lisäksi lapset saavat tunneilla upeita onnistumisen kokemuksia.
 
Paikka ohjatulle liikuntatunnille varataan lapselle syys- tai kevätkaudeksi kerrallaan. Tutussa ja turvallisessa ryhmässä liikkuminen on kivaa. Lasten ohjatuille liikuntatunneille osallistutaan kausimaksulla.
 
Aikuiset voivat liikkua Hipassa lasten liikuntatuntien aikana ryhmäliikuntatunneilla, kuntosalilla tai SimulaattoriGOLFissa. Keskittämällä koko perheen liikkumisen Hippaan, saat perhealennuksen ja lisää yhteistä aikaa arkeen. 
 
Lasten ohjatut liikuntatunnit löydät suositusiän mukaan.

KEVÄTKAUDEN 2021 tunneille mahtuu vielä mukaan!

HOX HOX Poikkeuksellisesti Helatorstaina 13.5 lasten tunnit normaalisti!

Kevätkausi kestää 11.1. - 16.5.2021  (Poislukien pyhäpäivät ja koulujen hiihtoloman) Kautta on jatkettu 6.6.2021 asti, johtuen kauden keskeytyksestä vallitsevassa tilanteessa. 

KEVÄTKAUDELLA voit valita joko ohjatun lastenliikunnan kerran viikossa tai pienellä lisämaksulla voit valita myös omatoimisen Hippailun (VapaaHippa). VapaaHippailu on mahdollista, kun saleissa ei ole muuta ohjettua toimintaa.

Lasten tuntien ohjattu osuus kestää 45min. Ennen ja jälkeen tuntien lapset ovat vanhempien vastuulla. Jos lapsi kulkee itsenäisesti tunneilla, niin katsottehan yhdessä Hipan säännöt ja sopimusehdot.

Sopimusehdot ja säännöt tulee lukea ennen sitoutumista.  https://hippa.fi/page/ohjeet

Ostaessasi myös VapaaHipan ohjattujen tuntien lisäksi, luethan myös niiden ohjeet täältä.

Perhetunneista löydät tietoa täältä

 

 

Valitse haluamasi ikäryhmä

Alle 3v  3-6v 7-11v 12-17v

Cheer-Akrobatia     Dancedisco Hippa     ParkourHippa     ParkourHippa 2 (jatkoryhmä)     WarriorHippa    

Cheer-Akrobatia

Cheer- Akrobatiatunnit kehittävät monipuolisesti lapsen motoriikkaa, tasapainoa ja kehonhallintaa. Temppuja harjoitellaan turvallisesti, lapsen taitotason huomioiden ja vaikeustasoa hiljalleen nostaen.Tunneilla harjoitellaan kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, puolivoltteja eteen ja taakse sekä etu-ja takaperinvoltteja, tietenkään unohtamatta kannustushuutoja ja tanssimista sekä cheerleandingista tuttuja nostoja. Tunnit kehittävät lapsen voimaa, notkeutta, koordinaatiokykyä sekä ryhmätyöskentelytaitoja. 
 
 
Ikäsuositus 8-12v.
Seuraava kerta To 13.05 18:25
YläSalissa
Varaa paikkasi tästä

Dancedisco Hippa

Dancedisco Hipassa liikutaan ja tanssitaan. Menevä tanssillinen tunti, joka koostuu erilaisita tanssityyleistä.Lapset tutustuvat erilaisiin rytmeihin ja liikkuvat lempimusiikkinsa tahdissa. Tunnit on rakennettu tanssillisiksi ja niillä tehdään helppoja koreografioita. Koreografian lisäksi tunneilla opetellaan myös kehonhallintaa. Tunti sopii tanssiharrastusta aloittavalle tai jo harrastaneelle.Tunnit kehittävät lapsen rytmitajua ja kehonhallintaa.
 
 
Ikäsuositus 5-10v.
Seuraava kerta Ti 18.05 17:35
YläSalissa
Varaa paikkasi tästä

ParkourHippa

Tälle tunnille voi osallistua Parkouria jo harrastanut tai vasta aloittaja.
ParkourHippa -tunnille voi osallistua aloittelijat ja parkouria jo harrastaneet. Parkour on laji, jossa pyritään sulavaan ja nopeaan liikkumiseen paikasta toiseen. Aloittelijat ja edistyneemmät lapset voivat harjoitella tunnilla samaan aikaan. Tunneilla harjoitellaan parkourin peruselementtejä, hypitään, ohitetaan ja ylitetään esteitä sekä harjoitellaan akrobatiaa. ParkourHippa kehittää tasapainoa, liikkuvuutta, voimaa, tarkkuutta, koordinaatiota ja kehonhallintaa sekä kasvattaa itseluottamusta. Tunti sopii hyvin myös minkä tahansa urheilulajin oheisharjoitteluksi. Tunnilla on hyvä käyttää sisäliikuntakenkiä.
HUOM!! Nyt tytöille oma ryhmä, tiistaisin klo. 18:30. 
 
 
Ikäsuositus 7-9v.
Seuraava kerta To 13.05 16:50
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä
Ikäsuositus 6-9v.
Seuraava kerta La 15.05 10:50
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä
Ikäsuositus 6-8v.
Seuraava kerta Ti 18.05 16:50
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä
Ikäsuositus 7-9v.
Seuraava kerta Ti 18.05 17:40
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä
Ikäsuositus 8-13v.
Seuraava kerta Ti 18.05 18:30
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä
Ikäsuositus 8-13v.
Seuraava kerta Ti 18.05 19:20
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä
Ikäsuositus 6-8v.
Seuraava kerta Ke 19.05 17:40
Hippasalissa
täynnä

ParkourHippa 2 (jatkoryhmä)

Tämä tunti on ennestään Parkouria harrastaneille.
Parkour 2 -tunnille voi ilmoittautua, jos on aikaisemmin harrastanut parkouria vähintään yhden kauden. Parkour 2 on suunniteltu lapsille, jotka haluavat syventää lajituntemustaan ja oppia vaativia parkourliikkeitä. Tunnilla on hyvä käyttää sisäliikuntakenkiä.
 
Ikäsuositus 10-13v.
Seuraava kerta To 13.05 17:40
Hippasalissa
täynnä
Ikäsuositus 7-9v.
Seuraava kerta To 13.05 18:30
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä
Ikäsuositus 8-12v.
Seuraava kerta Ma 17.05 17:40
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä
Ikäsuositus 10-14v.
Seuraava kerta Ke 19.05 19:20
Hippasalissa
täynnä

WarriorHippa

WarriorHippa yhdistelee turvallisesti erilaisia kiipeily taitoja, telinevoimistelua, parkouria ja akrobatiaa. Harrastajat oppivat toisten kunnioitusta radoilla kisaten sekä kehittävät omia kehonhallinnallisia taitojaan sekä mm. ketteryyttä ja tasapainoa.
 
Ikäsuositus 7-12v.
Seuraava kerta Ma 17.05 18:30
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä