Korona

 

Korona infoa
25.11.2020
 
Pirkanmaa on koronaepidemian kiihtymisvaiheessa.
26.11.2020 alkaen suosittelemme kasvomaskin käyttöä toisten suojaamiseksi. Suositus koskee tilanteita, joissa turvavälien pitäminen on mahdotonta ja koskee yli 15-vuotiaita. Hipan tiloissa liikkuessasi ja odotellessasi, käytäthän jatkossa maskia.
 
Aikuisten ryhmäliikunta tuntien osallistuja määrää supistetaan, jotta turvavälit on mahdollista säilyttää. Otathan tämän huomioon tullessasi tunnille, paikkoja on rajoitetusti. Tunneilla ei maskinkäyttö velvollisuutta ole, mutta säilytetään turvavälit.
 
20.8.2020 THL tiedotteessa ohjeistetaan, että tartuntatautien yleisohjeen mukaisesti lasta ei tule viedä hoitoon, kouluun tai myöskään harrastuksiin sairaana.
 
Edelleen on ensisijaisen tärkeä muistaa, että Hippaan saavutaan ainoastaan terveenä. On tärkeä pestä ja desinfioida kädet aina saavuttaessa ja poistuttaessa Hipalta. Jos yskittää, pitää muistaa yskiä hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan. Ulkopuolisten henkilöiden, kuten lasten vanhempien ja muiden kyyditsijöiden tulee käyttää kasvomaskia, mikäli he oleskelevat Hipan sisätiloissa. Kasvomaskin käytön lisäksi on edelleen tärkeä huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygienista, sekä mahdollisuuksien mukaan huolehtia, että turvavälit toteutuvat.
 
Suhtaudumme vakavasti vallitsevaan tilanteeseen ja ohjaajamme eivät tule töihin vähäisissäkään oireissa. Tämän takia, poissaoloja saattaa tulla ja ohjaaja tunnilla ei välttämättä ole ryhmään suunniteltu ohjaaja. Aikuisten tunneilla peruutukset ovat mahdollisia, joten tarkistathan viikko-ohjelman ennen tuloasi tunneille.
Muutokset ovat haastavia, mutta toivomme, että kaikki pidämme huolta itsestämme ja toisistamme!
Seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja tiedotamme lisää, kun tiedotettavaa ilmenee.
Lisää infoa Koronasta AVIn sivuilta: https://www.avi.fi/web/avi/aiheet
 
Kaikille mukavaa ja turvallista liikuntatuokiota toivottaen, Hippa tiimi!