Seniorit

SENIORILIIKUNTA HIPASSA

Liikunta lisää energiaa arkeen ja auttaa jaksamaan!

Seniorituntimme on suunniteltu niin, että kaikki pysyvät mukana, lähtötasosta riippumatta. Liikunta ennaltaehkäisee vammoja ja vähentää loukkaantumisriskejä. Harjoittelu ylläpitää liikuntakykyä ja koordinaatiota, tasapainoa, lihaskuntoa ja voimaa. Näille tunneille ilmoittaudutaan kaudeksi, ilmoittautua voi linkistä sivun alaosassa tai soittamalla meille.

Liikkuminen yhdessä muiden kanssa motivoi eteenpäin ja ryhmässä kaikista pidetään huolta.

Kuntoilun aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Jos haluat voit myös harjoitella itsenäisesti kuntosalilla. Hipan ryhmäliikuntatunneista monet sopivat senioreille. Tunneilla voit tehdä liikkeitä omaan kuntosi mukaan ja ohjaajamme antavat vaihtoehtoja, jos jokin rajoittaa liikkeiden tekemistä.

Senioriliikunnasta pääset nauttimaan muita edullisemmin, hinnastosta näet ryhmäliikunnan ja kuntosalin hintamme ja ajankohdat näet viikko-ohjelmasta. 

Tule nauttimaan liikunnasta kanssamme! 

Myös Tampereen kaupunki järjestää Hipassa senioreiden liikuntaryhmiä, joihin ilmoittaudutaan Tampereen kaupungin järjestelmän kautta. Liikuntaryhmien tarkemmat kuvaukset löydät Tampereen kaupungin sivuilta.
Seniorien kuntosaliryhmä

Kuntosaliryhmä maanantaisin klo.9.00-10.00, keskiviikkoisin klo.11.00-12.00 ja torstaisin klo.13.15-14.15 19.8.2024 alkaen.
Kuntosaliryhmässä pääset nauttimaan tarpeeseen räätälöidystä tunnista, edullisesta hinnasta, leppoisasta yhdessäolosta ja samalla parantaa ja ylläpitää lihasten toimintaa sekä helpottaa arjessa vaadittavia taitoja. Tavoitteena on varsinkin raajojen voiman ja tasapainon harjoittaminen. Kaikki tehdään ohjatusti ja turvallisesti. Ryhmä aloitetaan mikäli osallistujia vähintään 6. 
Hinta: 60€ / kausi
 
 
Seniorien kuntosaliryhmä syksy 2024 Maanantai
Ohjaamassa Tanja
Seuraava kerta Ma 19.08 09:00
Kuntosalissa
Varaa paikkasi tästä
Seniorien kuntosaliryhmä Syksy 2024 Keskiviikko
Ohjaamassa Tanja
Seuraava kerta Ke 21.08 11:00
Kuntosalissa
Varaa paikkasi tästä
Seniorien kuntosaliryhmä syksy 2024 Torstai
Ohjaamassa Tanja
Seuraava kerta To 22.08 13:15
Kuntosalissa
täynnä
Seniori kuntopiiriryhmä

Leinolassa tiistaisin klo 9:00 - 10:00 20.8.2024 alkaen
Erillinen senioreille järjestetty kuntopiiriryhmä, jossa liikutaan ryhmässä lihaskuntoliikkeitä sekä kestävyysliikkeitä tehden. Tunnilla käytetään pieniä painoja ja muita välineitä, mutta jokainen tekee kuntonsa mukaan. Ohjaajamme huomio liikuntarajoitteita ja antaa vaihtoehtoja sekä ohjeita. Voit varata paikkasi myös soittamalla Hipalle.
Hinta: 60€ / kausi (Ryhmä toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään 6)
 
 
Seniori kuntopiiriryhmä syksy -24
Ohjaamassa Tanja
Seuraava kerta Ti 20.08 09:00
Aikuisten salissa
Varaa paikkasi tästä
Seniori venyttely ja lihashuolto

Tiistaisin klo. 10:00 - 10:30 20.8.2024 alkaen
Hipan senioriliikunnassa keskitytään jokaisen liikkujan oman toimintakyvyn ylläpitoon. Jokainen liikkuu oman tasonsa ja kykynsä mukaan. Venyttely ja lihashuolto harjoittelulla parannetaan liikkuvuutta ja ylläpidetään parempaa lihasten kuntoa. Tunnin kesto 30min,
Hinta: 45€/ kausi  Jos olet mukana myös kuntopiirissä, hinta on 25€. (alennus ei tule automaattisesti, mutta ole yhteydessä meihin puhelimella tai Hipan kassaan) 
Voit varata paikkasi myös soittamalla Hipalle.
 
 
 
Seniori venyttely ja lihashuolto Syksy 2024
Ohjaamassa Tanja
Seuraava kerta Ti 20.08 10:00
Aikuisten salissa
Varaa paikkasi tästä