Talvilomaleiri
 
Talvilomaleirit tulevat!
HIPASSA on menoa ja meininkiä!

Järjestämme taas aktiivista ja liikunnallista leiritoimintaa loman aikana. Lasten hymyilevät suut ja innokkaina loistavat silmät ovat ilo meille aikuisille.
Leirillä lapset viettävät päivän liikkuen, juosten, kiiveten, ryömien ja hyppien sekä touhuten monipuolisesti sekä ulkona että sisällä. Luvassa on mm. ohjatusti parkouria, trikkausta, akrobatiaa, temppuilua,  monipuolista liikuntaa sekä pelejä ja leikkejä lasten omia toiveita kuunnellen. Kun lapset viihtyvät, myös aikuiset voivat nauttia ajastaan.
Meillä liikutaan aktiivisesti ulkona ja sisällä. Mukaan voi tulla kaverin kanssa ja leiriltä löytää myös uusia kavereita!! Leireillä noudatamme Hipan pelisääntöjä, kunnioitamme hyviä käytöstapoja ja kannustamme hyvään ryhmähenkeen, jotta jokaisella lapsella olisi leiriviikolla viihtyisä ja turvallinen olo. Kokopäivän leirihintaan sisältyy lounas. Ilmoitathan lisätietokenttään ilmoittautumisen yhteydessä erikoisruokavaliot. 
 
Ilmoittautua voit suoraan alla olevista linkeistä. Ilmoittautumisen jälkeen saat varauksesta vahvistuksen. 1:n päivän leirille ilmoittautujien tulee merkitä lisätietokenttään päivä jolloin lapsi tulee leirille. Paikka on varattu vasta, kun se on maksettu. 
Leirikirje ja lisäohjeita mm. vaatetuksesta lähetetään ennen leirin alkamista.
 
Leirejä moneen makuun Leinolassa, tarjolla 3:n ja 1:n päivän leirejä.
 
Leirit 26.2-28.2.2024
1:n päivän leiri 26.2-1.3 välisenä aikana (päivä ilmoitettava etukäteen) 47€
3:n päivän leiri 26.2-28.2 135€
Sisaralennus 10%
 
Koko päivän leiri:
Leiripäivät alkavat klo. 9:00 ja päättyvät iltapäivällä klo. 16:00 (suositusikä on 6-15 vuotiaat).
Leiri hintaan sisältyy lämmin lounas, ilmoitathan allergiat sekä erikoisruokavaliot hyvissä ajoin ennen leirin alkua. 
Leiri toteutetaan mikäli osallistujia on 8. Tarvittaessa jaamme ryhmän pienempiin ryhmiin taitotasojen mukaan.
Tervetuloa mukaan liikkumaan ja viihtymään!