Hipan syyslomaleirit 2021

Hipan syyslomaleirit 2021

 

 


HIPASSA on menoa ja meininkiä kahdessa toimipisteessä. Nyt myös Lielahden uusissa tiloissa kauppakeskus Likessä!
Syyslomalla järjestämme taas aktiivista ja liikunnallista leiritoimintaa. Lasten hymyilevät suut ja innokkaina loistavat silmät ovat ilo meille aikuisille. Lapset viettävät viikon liikkuen, juosten, kiiveten, ryömien ja hyppien sekä touhuten monipuolisesti. Luvassa on mm. ohjatusti parkouria, akrobatiaa, temppuilua,  monipuolista liikuntaa sekä pelejä ja leikkejä lasten omia toiveita kuunnellen. Kun lapset viihtyvät, myös aikuiset voivat nauttia ajastaan.

Tarjolla isommille lapsille;  3:n  sekä 1:n päivän leirejä Leinolassa sekä Lielahdessa!
Perheen pienimmille nyt 3pv:n temppuleiri Leinolassa.

Leireillä liikutaan aktiivisesti ulkona ja sisällä. Mukaan voi tulla kaverin kanssa ja leiriltä löytää myös uusia kavereita!! Leireillä noudatamme Hipan pelisääntöjä, kunnioitamme hyviä käytöstapoja ja kannustamme hyvään ryhmähenkeen, jotta jokaisella lapsella olisi leiriviikolla viihtyisä ja turvallinen olo. Kokopäivän leirihintaan sisältyy lounas. Ilmoitathan lisätietokenttään ilmoittautumisen yhteydessä erikoisruokavaliot. 
 
Ilmoittautua voit suoraan alla olevista linkeistä. Ilmoittautumisen jälkeen saat varauksesta vahvistuksen. 1:n päivän leirille ilmoittautujien tulee merkitä lisäkenttään päivä jolloin lapsi tulee leirille. Paikka on varattu vasta, kun se on maksettu. Lasta ei saa tuoda leirille flunssa oireisena, eikä suoraan ulkomaan matkalta. Pidämme leirillä huolta hyvästä hygieniasta. 
Leirikirje ja lisäohjeita mm. vaatetuksesta lähetetään ennen leirin alkamista.
 
Syyslomaviikolla 18-20.10.2021 Leinola ja 19.-20.10 Lielahti
Liikuntaleiri 1pv   Hinta 47€,  3 pv  Hinta 135€ 
Koko päivän leiri:
Leiripäivät alkavat klo. 9:00 ja päättyvät iltapäivällä klo. 16:00 (suositusikä on 6-15 vuotiaat).
 
Syyslomaviikolla 18 - 20.10 Leinolassa klo.13 - 16.
Temppuleiri 3pv Hinta 54€
Temppuleiri:
Leiripäivät alkavat klo.13:00 ja päättyvät iltapäivällä klo.16:00 (suositusikä on 4-6 vuotiaat).

Sisaralennus  on 10%.
Leiri toteutetaan mikäli osallistujia on 8. Tarvittaessa jaamme ryhmän pienempiin ryhmiin taitotasojen mukaan. Seuraamme jatkuvasti THL:n ja AVI:n ohjeita sekä rajoituksia ja toimimme niiden rajoitusten mukaisesti.