Hipan Hiihtolomaleirit 2021

Hipan hiihtolomaleirit 2021

 

HIPASSA on menoa ja meininkiä! Hiihtolomalla järjestämme taas aktiivista ja liikunnallista leiritoimintaa. Lasten hymyilevät suut ja innokkaina loistavat silmät ovat ilo meille aikuisille. Lapset viettävät viikon liikkuen, juosten, kiiveten, ryömien ja hyppien sekä touhuten monipuolisesti. Luvassa on ohjatusti parkouria, sirkusta, akrobatiaa, monipuolista liikuntaa sekä pelejä ja leikkejä lasten omia toiveita kuunnellen. Kun lapset viihtyvät, myös aikuiset voivat nauttia ajastaan.

Hiihtolomalla on tarjolla  5:n sekä 3:n  päivän leirejä! Myös yhden päivän osallistuminen on mahdollinen.

Leireillä liikutaan aktiivisesti ulkona ja sisällä. Mukaan voi tulla kaverin kanssa ja leiriltä voi löytää myös uusia kavereita!! Leireillä noudatamme Hipan pelisääntöjä, kunnioitamme hyviä käytöstapoja ja kannustamme hyvään ryhmähenkeen, jotta jokaisella lapsella olisi leiriviikolla viihtyisä ja turvallinen olo. Leirihintaan sisältyy lounas. Mukaan kannattaa ottaa myös hieman syötävää tai vaihtoehtoisesti sitä voi ostaa Hipan kahvilasta iltapäivän välipala hetkeä varten. 

Leiripäivät alkavat klo. 9.00 ja päättyvät iltapäivällä klo. 16.00 Leirien suositusikä on 6-14 vuotiaat.

Liikuntaleiri 3 pv (1.-3.3.2021) Hinta 135€.

Liikuntaleiri 5pv (1.-5.3.2021) Hinta 197€.

Liikuntaleiri 1pv (1.-5.3. välillä) Hinta 47€. (kirjoitathan lisätieto kenttään, minä päivänä lapsi osallistuu.)

Sisaralennus 10%

Ilmoittautua voit suoraan alla olevista linkeistä. Ilmoittautumisen jälkeen saat varauksesta vahvistuksen. Paikka on varattu vasta, kun se on maksettu. Lasta ei saa tuoda leirille flunssa oireisena, eikä suoraan ulkomaan matkalta. Pidämme leirillä huolta hyvästä hygieniasta ja olemme suunnitelleet leirin välttäen turhia lähikontakteja. Ilmoitathan lisätietokenttään ilmoittautumisen yhteydessä erikoisruokavaliot. 
Leirikirje ja lisäohjeita mm. vaatetuksesta lähetetään ennen leirin alkamista.

 

 Liikuntaleiri

Liikuntaleirillä liikutaan monipuolisesti eri lajien muodossa sisällä sekä ulkona. Ohjelmassa mm. Parkouria, sirkusta, akrobatiaa, pelejä ja leikkejä. Luvassa siis kattava paketti liikuntaa kaikenlaisissa muodoissa.
 
 
Liikuntaleiri 1 päivää (ma-pe välillä) 1.-5.3
Ohjaamassa Eerik
Ikäsuositus 6-15v.
Seuraava kerta Ma 01.03 09:00
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä
Liikuntaleiri 3 päivää (ma-ke) 1.-3.3
Ohjaamassa Eerik
Ikäsuositus 6-15v.
Seuraava kerta Ma 01.03 09:00
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä
Liikuntaleiri 5 päivää (ma-pe) 1.-5.3
Ohjaamassa Eerik
Ikäsuositus 6-15v.
Seuraava kerta Ma 01.03 09:00
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä