SYYSKAUSI 2021 ilmoittautuminen

Hipassa liikkuminen on hauskaa!

Hipassa lapset liikkuvat liikkumisen riemusta, ilman kilpailutavoitteita ja suorituspaineita.
 
Ohjattuja tunteja löytyy kaiken ikäisille. Liikuntatunnit kehittävät lapsen motoriikkaa, lihaskuntoa, tasapainoa, ketteryyttä, koordinaatiota ja yhteistyötaitoja. Lisäksi lapset saavat tunneilla upeita onnistumisen kokemuksia.
 
Paikka ohjatulle liikuntatunnille varataan lapselle syys- tai kevätkaudeksi kerrallaan. Tutussa ja turvallisessa ryhmässä liikkuminen on kivaa. Lasten ohjatuille liikuntatunneille osallistutaan kausimaksulla.
 
Keskittämällä koko perheen liikkumisen Hippaan, saat perhealennuksen ja lisää yhteistä aikaa arkeen. Perhealennuksen saat siis myös Liikuntakeskus POLTEen aikuisten korteista.
 
Lasten ohjatut liikuntatunnit löydät myös suositusiän mukaan. Leinolan tunnit löydät täältä.

Lielahden syyskauden 2021 tunneille ilmoittautuminen alkaa NYT!

Ensimmäinen syyskautemme alkaa heti, kun tilat ovat valmiit. Mutta viimeistään 30.8. ja kausi kestää 12.12.2021 asti.  (Poislukien pyhäpäivät ja koulujen syysloman)

Ryhmäkoot syyskaudella ovat normaalia huomattavasti pienemmät, jotta pystymme reakoimaan tarvittaessa korona epidemiaan. Nostamme lasten määrää ryhmissä, jos tilanne siltä näyttää syyskuussa. Eli JOS ET SAA paikkaa lapsellesi siihen ryhmään mihin haluat, voit ensin aloittaa toisessa ja vaihtaa ryhmää, kun paikkoja lisätään. Tai voit ilmoittaa meille (soittamalla) lapsesi jonoon, johinkin tiettyyn ryhmään.

SYYSKAUDELLA voit valita joko ohjatun lastenliikunnan kerran viikossa tai pienellä lisämaksulla ohjatun lastenliikunnan + omatoimisen Hippailun (VapaaHippa). VapaaHippailu on mahdollista, kun saleissa ei ole muuta ohjettua toimintaa.

Lasten tuntien ohjattu osuus kestää 45min. Ennen ja jälkeen tuntien lapset ovat vanhempien vastuulla. Jos lapsi kulkee itsenäisesti tunneilla, niin katsottehan yhdessä Hipan säännöt ja sopimusehdot.

Sopimusehdot ja säännöt tulee lukea ennen sitoutumista.  https://hippa.fi/page/ohjeet

Ostaessasi myös VapaaHipan ohjattujen tuntien lisäksi, luethan myös niiden ohjeet täältä.

Perhetunneista löydät tietoa täältä

 

 

Valitse haluamasi ikäryhmä

Alle 3v  3-6v 7-11v 12-17v

V/L TemppuHippa    

V/L TemppuHippa

V/L TemppuHipassa vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan yhdessä. Tunti kehittää molempien peruskuntoa, ketteryyttä, lihasvoimaa ja yhteistyötaitoja. V/L TemppuHippa yhdistää akrobatiaa, yleisurheilua ja telinevoimistelua. Lapsi saa elämyksiä liikunnasta yhdessä aikuisen kanssa. Lapsi voi harrastaa TemppuHippaa yhdessä vanhemman tai jonkun muun tutun aikuisen kanssa. Tunnille varataan paikka vain lapselle.
 
Ikäsuositus 1-2v.
Seuraava kerta Ti 31.08 16:45
Temppusalissa
Varaa paikkasi tästä
Ikäsuositus 2-3v.
Seuraava kerta To 02.09 16:45
Temppusalissa
Varaa paikkasi tästä