kurssit
 

TAI JI CHI KUNG   -KURSSI

Aloita uusi lempeä harrastus.

 

Tai Ji Chi Kung on terveyttä ylläpitävä, fyysisesti kevyt ja rauhallinen terveysliikuntamuoto. Laji on yli 2000 vuotta vanha, muinaisen kiinalaisen terveyshuollon peruspilari.

Kaikille sopivaa hyvän mielen terveysliikuntaa.  Pehmeitä liikkeitä, kehonhallintaa, tasapainon kehittämistä. Elämän energian virtaamisen lisäämiseen keskittyviä harjoituksia. Kurssilla edetään rauhalliseen tahtiin ja perehdytään lisäämään nivelten liikkuvuutta ja lihasten rentoutta. Syvä rauhallinen hengitys kuuluu osana mielen rauhoittumiseen ja keskittymiskyvyn paranemisen.

Perinteinen kiinalainen aamuvoimistelu. Liikkeet tehdään kiireettömästi, rauhallisesti hengittäen. Keskitytään  parantamaan ja palauttamaan nivelten liikkuvuutta sekä rentouttamaan lihaksia. Liikkeet ja harjoitteet edesauttavat tasapainon säilyttämistä ja kehittymistä. Tätä terveysliikuntaa tehdään seisten tai rauhallisesti liikkuen.

Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta itämaisista lajeista eikä erityisen hyvää fyysistä kuntoa. Mukana tulee olla vain rennot vaatteet ja vesipullo.

Kurssin ohjaajana toimii Jari Lindgren. Hän on harrastanut lajia toistakymmentä vuotta ja opettanut 3 vuotta. Jari on itse vaikuttunut lajin terveydellisistä hyödyistä ja opettaa omaan kokemuksen ja opiskeluunsa perustuen. Entisenä ammattiurheilija Jari on monet venyttelyt ja jumpat nähnyt ja kokenut.

 

10 kerran kurssi alkaa 3.2.2021 klo. 10:00 - 11:00

Ensimmäinen kerta on maksuton, jos haluat tulla tutustumaan. Mukaan voi tulla missä vaiheessa tahansa kurssia ja hinta lasketaan sen mukaan.

Kurssin hinta on 109€.