Kuntosali

Kuntosali

Leinolan Poltteen kuntosalilla pystyt treenaamaan sekä toiminnallisesti että laitepainoitteisesti. Käytössäsi on Technogymin pakkalaitteet ja vapaapainot. Vapaapainoharjoitteluun löytyy käsipainoja, kahvakuulia, levytankoja, vastuskuminauhoja sekä cross core. Kuntosali on avoinna Hipan aukioloaikoina ja hinnat löytyvät hinnastosta. Poltteella pystyt treenaamaan salilla joko kuukausikortilla, 8 kerran kortilla tai kertamaksulla. Saliharjoitteluun ja ryhmäliikuntaan on olemassa myös yhdistelmäkortteja. 

Alle 16-vuotiaan salikävijän on keskusteltava henkilökunnan kanssa kuntosalin käyttömahdollisuuksista. 

Tervetuloa treenaamaan! 

Katso myös Personal Trainer -palvelumme TÄSTÄ.

HUOM. Kun kuntosalikalenterissa lukee varattu, niin silloin salille ei voi mennä treenailemaan muut asiakkaat kuin salin varannut ryhmä. Muutoin harmaalla/vihreällä ilmoitetaan Poltteen kuntosaliryhmistä ja niiden kanssa saa mennä treenaamaan yhtäaikaa. Osa laitteista saattaa kuitenkin olla kyseisen ajan sisällä Polteen ryhmän käytössä. 

 

Viikko 9: Ma 26.02 - Su 03.03

Edellinen viikko Seuraava viikko

KuntosaliKortit joilla pääset kuntosalille

8-Kuntosali

Hinta 44€
Osta tästä...
8-Ryhmäliikunta

Hinta 50€
Osta tästä...

Vinkki! Voit ostaa tarvittavat kortit kätevästi valmiiksi netistä. Ostaessasi kortin netistä valmiiksi, voit noutaa kortin Hipasta. Kortti aktivoituu vasta, kun käytät sitä ensimmäisen kerran.