AVI on päättänyt jatkaa Pirkanmaalla 58d pykälän voimassaoloa 23.5. asti. Joka tarkoittaa turvavälien tosiasiallista säilymistä, lähikontaktien välttämistä yli 15min ja hyvää hygieniaa.
Koronanyrkki on antanut lastenliikunnalle vapautuksen jatkua normaalisti ja ryhmäliikunnan suositellaan pidettäväksi ulkona.
Vältetään turhaa oleskelua sisätiloissamme ja käytettään edelleen maskia.
Kuntosali

Kuntosali

Hipan kuntosalilla pystyt treenaamaan sekä toiminnallisesti että laitepainoitteisesti. Käytössäsi on Technogymin pakkalaitteet ja vapaapainot. Vapaapainoharjoitteluun löytyy käsipainoja, kahvakuulia, levytankoja, vastuskuminauhoja sekä cross core. Kuntosali on avoinna Hipan aukioloaikoina ja hinnat löytyvät hinnastosta. Hipalla pystyt treenaamaan salilla joko kuukaisikortilla, 8 kerran kortilla tai kertamaksulla. Saliharjoitteluun ja ryhmäliikuntaan on olemassa myös yhdistelmäkortteja. 

Alle 16-vuotiaan salikävijän on keskusteltava henkilökunnan kanssa kuntosalin käyttömahdollisuuksista. 

Tervetuloa treenaamaan! 

Katso myös Personal Trainer -palvelumme TÄSTÄ.

HUOM. Kun kuntosalikalenterissa lukee varattu, niin silloin salille ei voi mennä treenailemaan muut asiakkaat kuin salin varannut ryhmä. Muutoin harmaalla/vihreällä ilmoitetaan Hipan kuntosaliryhmistä ja niiden kanssa saa mennä treenaamaan yhtäaikaa. Osa laitteista saattaa kuitenkin olla kyseisen ajan sisällä Hipan ryhmän käytössä. 

Viikko 19: Ma 10.05 - Su 16.05

Edellinen viikko Seuraava viikko

Kuntosali

SU
16.05.


Kortit joilla pääset kuntosalille

8-Kuntosali

Hinta 44€
Osta tästä...
8-Ryhmäliikunta

Hinta 50€
Osta tästä...
KK Kuntosali

Hinta 39€
Osta tästä...
Tutustumiskortti 1 vko
Tutustumiskorttikamppanja
Hinta €
Osta tästä...

Vinkki! Voit ostaa tarvittavat kortit kätevästi valmiiksi netistä. Ostaessasi kortin netistä valmiiksi, voit noutaa kortin Hipasta. Kortti aktivoituu vasta, kun käytät sitä ensimmäisen kerran.