"Lakkoleiri"

Kesälomaleirit tulevat!
 
 
HIPASSA on menoa ja meininkiä!
Järjestämme taas aktiivista ja liikunnallista leiritoimintaa loman aikana. Lasten hymyilevät suut ja innokkaina loistavat silmät ovat ilo meille aikuisille.
Leirillä lapset viettävät päivän liikkuen, juosten, kiiveten, ryömien ja hyppien sekä touhuten monipuolisesti sekä ulkona että sisällä. Luvassa on mm. ohjatusti parkouria, trikkausta, akrobatiaa, temppuilua,  monipuolista liikuntaa sekä pelejä ja leikkejä lasten omia toiveita kuunnellen. Kun lapset viihtyvät, myös aikuiset voivat nauttia ajastaan.
Meillä liikutaan aktiivisesti ulkona ja sisällä. Mukaan voi tulla kaverin kanssa ja leiriltä löytää myös uusia kavereita!! Leireillä noudatamme Hipan pelisääntöjä, kunnioitamme hyviä käytöstapoja ja kannustamme hyvään ryhmähenkeen, jotta jokaisella lapsella olisi leiriviikolla viihtyisä ja turvallinen olo. Kokopäivän leirihintaan sisältyy lounas. Ilmoitathan lisätietokenttään ilmoittautumisen yhteydessä erikoisruokavaliot. 
 
Ilmoittautua voit suoraan alla olevista linkeistä. Ilmoittautumisen jälkeen saat varauksesta vahvistuksen. 1:n päivän leirille ilmoittautujien tulee merkitä lisätietokenttään päivä jolloin lapsi tulee leirille. Paikka on varattu vasta, kun se on maksettu. 
Leirikirje ja lisäohjeita mm. vaatetuksesta lähetetään ennen leirin alkamista.
 
Leirien ikärajoissa voimme tehdä poikkeuksia esim. sellaisissa tapauksissa, että leirille tulee mukaan myös vanhempi sisarus, serkku tai hyvä ystävä. Otathan yhteyttä Hippaan näissä tapauksissa. Erityistarpeisille lapsille emme pysty tarjoamaan omaa ohjaajaa, joten lasten tulee pystyä toimimaan itsenäisesti isossakin lapsiryhmässä.
 
 
Tarjolla on 5:n, 3:n ja 1:n päivän leirejä, voit valita tarpeen mukaan.
Hinnat:
1.päivä 47€
3.päivää 135€
5.päivää 197€
 
Kesäkuussa 
Leiri 1. 3-5.6.2024 Huom! Tarjolla 1:n ja 3:n päivän leirejä
 
Heinäkuussa
Leiri 3. 29.7-2.8.2024
 
Päiväleiri:
Leiripäivät alkavat klo. 9:00 ja päättyvät iltapäivällä klo. 16:00 (suositusikä on 6-15 vuotiaat). Leiri hintaan sisältyy lämmin lounas, ilmoitathan allergiat sekä erikoisruokavaliot hyvissä ajoin ennen leirin alkua.
Leiri toteutetaan mikäli osallistujia on 8.  Mikäli leiri perutaan, palautamme leirin hinnan kokonaisuudessaan. Ison ryhmän jaamme tarvittaessa pienempiin ryhmiin taitotasojen mukaan. 
Paikka on varattu vasta, kun se on maksettu.  Jos osallistuminen perutaan, Hippa palauttaa 50% maksusta.
Tervetuloa mukaan liikkumaan ja viihtymään!

 
Liikuntaleirit heinäkuussa Leinolassa

Kesäloman loppuriemua Leinolassa liikkuen ja uusia taitoja oppien ennen koulujen alkua.
 
 
Kesälomaleiri 3. 3 pv. Leinola
Ikäsuositus 6-15v.
Seuraava kerta Ma 29.07 09:00
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä
Kesälomaleiri 3. 5 pv. Leinola
Ikäsuositus 6-15v.
Seuraava kerta Ma 29.07 09:00
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä
Kesälomaleiri 3. 1 pv. Leinola (ma-pe välillä)
Ikäsuositus 6-15v.
Seuraava kerta Ma 29.07 09:00
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä