TaitoHippa
 

TAITOHIPPA

 
TaitoHippa on kurssimuotoinen eri liikuntalajeihin perustuva erityislasten ja nuorten tarpeisiin suunniteltu tunti. Tunti on tarkoitettu lapsille ja nuorille, joilla on eri asteisia liikkumisvaikeuksia. Tunti soveltuu myös lapsille joilla on motorisia- toimintakyvyn-, hahmottamisen-, tai tasapaino haasteita ja tarvitsee erityistä tukea.

Kurssi kestää 6 viikkoa, jonka aikana tutustutaan sirkuksen, temppuilun ja musiikin sekä parkourin maailmaan.Tunnilla harjoitellaan perusliikkumistaitoja sekä syvennytään tarkemmin tunnin pääaiheeseen. Liikkuessa pidetään hauskaa, leikitään ja annetaan oppilaan itse toteuttaa liikkumistaitoja omien kykyjen mukaan. Jokaisella tunnilla on paikalla kaksi ohjaajaa sekä omat avustajat tai vanhemmat saavat osallistua tuntiin oppilaan kanssa halutessaan. 
 
 
Tunnit järjestetään Perheliikuntakeskus Hipalla Lielahden toimipisteessä Kauppakeskus Likessä torstaisin klo.17.35-18.20.
Ohjaajina toimii Tanja Ylinen lähihoitaja, liikunnan valmentaja, lastenliikuntavastaava sekä Jere Korpela, liikunnan ohjaaja. 

Kursseja järjestetään kevään aikana 1. Kurssi alkaa 16.3.2023.  Mukaan lapsi tarvitsee sisäliikuntavarusteet, sisäjalkineita ei tarvita. Kurssi järjestetään mikäli osallistujia vähintään 6. 
Kurssin hinta 89€, ilmoittautumaan pääsee alla olevasta linkistä.