Muut palvelut

Muut palvelut

Muut kurssit ja tapahtumat

Tapahtumistamme ilmoitamme etusivulla, jos olet kiinnostunut omasta tai yrityksen tapahtumasta ole yhteydessä meihin tyky@hippa.fi

Kursseja järjestämme pitkin vuotta ja niistä voit katsoa lisätietoja linkistä.

Lisätietoa täältä

VapaaHippa

VapaaHippa on kaikkien salien vapaata käyttöä sinne tehtyine ratoineen ja välineineen. Tarkista salien varaustilanne viikko-ohjelma sivulta. Ota mukaan iloinen mieli ja vietä aikaa perheen kanssa!

Lisätietoa VapaaHipasta täältä

Lastenhoito

Joidenkin tuntien ajaksi on järjestettu lastenhoitoa..

Lisätietoa lastenhoidosta täältä.

Kahvila Hippa

Kahvilamme valikoimasta löytyy kahvia ja teetä, erilaisia juomia ja virvokkeita, valmiita leipiä, sämpylöitä ja leivonnaisia, maitotuotteita kuten jogurtteja, rahkoja ja proteiinivalmisteita, hedelmiä ja xylitoli-tuotteita. Tuotevalikoimassa halutaan panostaa terveellisiin vaihtoehtoihin.

Leipien, sämpylöiden ja leivonnaisten toteutus on suunniteltu yhdessä Leivon Leipomon asiantuntijoiden kanssa ja niissä on huomioitu terveellisyyden lisäksi myös lasten valikoivampi maku. Myös muissa tuotteissa on mietitty maistuvuutta niin aikuisten kuin lastenkin kannalta.

Hippanurkka

Pienessä puuhanurkassamme lapsilla on välillä mahdollisuus touhuilla vähän rauhallisemmissa merkeissä. Hippanurkasta löytyy pöytätilaa ja välineitä piirtelyyn, värittelyyn ja lukemiseen. Näiden lisäksi Hippanurkassa voi leikkiä leluilla tai vaikka vain lekotella ja ottaa rennosti. Hippanurkka on asiakkaidemme vapaassa käytössä, mutta ei sisällä valvottua lastenhoitoa. Hippanurkassa on myös lastenhoitoa maanantai iltaisin.

Palmaris

Palmaris toimii Hipan tilojen lisäksi Hervanassa ja Nekalassa. Hipalla on Palmarikselle varattu oma, erillinen ja rauhoitettu odotustila vastaanottohuoneineen. Ammattitaitoiselta henkilökunnalta saat hoitoa niin jännittyneisiin lihaksiin kuin hankalimpiinkin tuki- ja liikuntaelinten häiriötiloihin. Tiloissa toimii urheiluhierojia,osteopaatti ja fysioterapeutti.

Palmarikseen voit kätevästi varata vaikkapa hieronta-ajan lapsesi liikuntatunnin ajaksi. Tutustu Palmariksen kotisivuihin tästä.