MuutPageOlo keveämmäksi

Maksuton info 27.8. klo.19:00, tule tutustumaan!

Syyskuussa alkaa taas painonpudotusryhmä, joka kestää 3 kuukautta. Ryhmiä on kaksi; 3.9. aloittava jatkoryhmä ja info tilaisuudella 27.8. aloittava uusi ryhmä.

Ryhmän jäsenille tehdään viikottainen liikuntaohjelma ja yksilölliset ruokavalio ohjeet. Tavoitteena on kilojen karistaminen ja parempi kunto.

Ryhmäläiset sitoutuvat liikkumaan 3 kertaa viikossa; kaksi kertaa ryhmäliikuntatunnilla ja kerran viikossa salitreeni ohjatusti personal trainerin kanssa. Joka viikko käydään vaa’alla, niin päästään seuraamaan kehitystä tehokkaasti ja valvotusti.

Ennen ryhmän alkua pidetään yhteinen ravintoluento sekä info ryhmästä ja tulevasta rupeamasta (27.8. klo.19:00).
 
3 kuukauden (12 viikon) aikana tavoitteena on saada liikunta osaksi omia elämäntapoja, tarkoituksena helpottaa liikunnallisen elämän jatkamista itsenäisesti ryhmän jälkeenkin. Ryhmään voi osallistua kuka tahansa, sillä jokainen yksilö etenee ja kehittyy omalla tahdillaan ja tasollaan.
 
Ryhmään mahtuu 8-10 henkilöä eli varaathan paikkasi nopeasti!
 

Hinta 99€/kk tai kerta ostona 275€

 
Hinta sisältää:
12 krt ryhmä personal training
Kuukausikortti 3kk kuntosali+jumppa
Kehonkoostumus mittaus ennen ja jälkeen
Ravintoluento
Sähköpostituki
Viikko-ohjelma
 
Vetäjänä Heini Janhunen 
Olo keveämmäksi kurssi
Ohjaamassa Heini
Seuraava kerta Ke 26.09 18:30
Kuntosalissa
Varaa paikkasi tästä
Olo keveämmäksi jatko
Ohjaamassa Heini
Seuraava kerta Ma 01.10 17:00
Kuntosalissa
Varaa paikkasi tästä
Seniorien kuntosaliryhmä

Hipalla alkaa taas seniori kuntosaliryhmä elokuussa, ryhmä starttaa 30.8. Mikäs sen mukavampaa, kuin yhdessä tekeminen? Pääset nauttimaan tarpeeseen räätälöidystä tunnista, edullisesta hinnasta, leppoisasta yhdessäolosta ja samalla parantaa ja ylläpitää lihasten toimintaa sekä helpottaa arjessa vaadittavia taitoja. Tavoitteena on varsinkin raajojen voiman ja tasapainon harjoittaminen. Kaikki tehdään ohjatusti ja turvallisesti.
 
Ryhmä kokoontuu torstaisin klo. 13-14  (yhteensä 15 kertaa).

Hinta on 75€.

Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä "varaa paikkasi tästä" tai voit soittaa Hipalle, lähettää sähköpostin tai tulla paikan päällä tekemään varauksen. Paikkoja on rajoitetusti.
 
 
Seniorien kuntosaliryhmä 30.8 alkaen
Seuraava kerta To 27.09 13:00
Kuntosalissa
Varaa paikkasi tästä