MuutPageOlo keveämmäksi

Elokuussa alkaa painonpudotusryhmä, joka kestää 3 kuukautta. Ryhmälle tehdään viikottainen liikuntaohjelma ja yksilölliset ruokavaliot.
Tavoitteena on kilojen karistaminen ja parempi kunto. Ryhmäläiset sitoutuvat liikkumaan 3 kertaa viikossa; kaksi kertaa ryhmäliikuntatunnilla ja kerran viikossa ryhmäsalitreeni ohjatusti personal trainerin kanssa. Joka viikko käydään vaa’alla, niin päästään seuraamaan kehitystä tehokkaasti ja valvotusti.
Ryhmän startattua pidetään yhteinen ravintoluento ja jokainen saa henkilökohtaisen ravinto-ohjelman.
3 kuukauden (12 viikon) aikana tavoitteena on saada liikunta osaksi omia elämäntapoja, tarkoituksena helpottaa liikunnallisen elämän jatkamista itsenäisesti ryhmän jälkeenkin. Ryhmään voi osallistua kuka tahansa, sillä jokainen yksilö etenee ja kehittyy omalla tahdillaan ja tasollaan.
Ryhmään mahtuu 8-10 henkilöä eli varaathan paikkasi nopeasti!
 
Hinta 99€/kk tai kerta ostona 275€
Hinta sisältää:
• 12 krt ryhmä personal training
• Kuukausikortti 3kk kuntosali+jumppa
• ravintoluentoa
• Sähköpostituki
• Viikko-ohjelma
 
Olo keveämmäksi kurssi
Ohjaamassa Heini ,Tanja
Seuraava kerta Ma 25.09 17:15
Kuntosalissa
Varaa paikkasi tästä
Aikuisten cheerleading-kurssi

AIKUISTEN CHEERLEADING-KURSSI NAISILLE JA MIEHILLE
 
Koskaan ei ole myöhäistä kokeilla uutta lajia! Aikuisten CheerAkro kurssilla pääset tutustumaan Suomessa nousussa olevan lajin, cheerleadingin pariin hyvässä seurassa ja rennolla otteella. Kuuden kerran kokeilu-kurssi sisältää tutustumista kaikkiin lajin osa-alueisiin ryhmän toiveita kuunnellen. Pääosassa kurssilla ovat kehonhallinnan ja liikkuvuuden lisääminen, ponnistusvoima (hypyt), permantoakrobatia sekä stuntit eli pienryhmissä tehtävät nostot. Mahdollisuuksien mukaan kokeilemme myös paristunt-nostoja.  Jokaisella kerralla lämmittelemme ja teemme pienen lihaskunto-osuuden. Tästä syksylle takuuvarmasti hauska harrastus vaikka oman puolison kanssa 
 
Ohjaajana Satu Viitala
 
Hinta 79€  /hlö
Cheer kurssi
Seuraava kerta Pe 06.10 18:30
Aikuisten salissa
Varaa paikkasi tästä