Aikuiset

 

Neljän tunnin Jumppamaratoni yhden jumpan hinnalla!!!

Ryhmäliikuntatapahtuma su 14.1.18 klo 15:15-19:20

Tule kokeilemaan jotain uutta ja tekemään monipuolinen treeni, vaikka koko sunnuntai iltapäiväksi! Voit valita tunneista mieleisesi ja osallistua vain niihin tai treenata neljä tuntia.

Tunneille pääsee osallistumaan yhdellä maksulla (kertamaksu 8e, kk-kortilla, 8 x kortilla) eli nyt saat koko jumppamaratonin yhdellä maksulla.

Lastenhoito on järjestetty klo 15:00-18:00, joten lapset mukaan ja liikkumaan.

 

Aikataulu:

15.15 HippaJump 30min Iris

15.45 Let´s Dance 30min Heini

16:15 Terveselkä 30min Heini

16.45 Vatsapakara 30min Heini

17.15 Aikuisten sirkus/akro 30min Ronja 

17:50 Aikuisten Parkour 30min Eerik

18:20 Miesten treeni 30 min Heini

18:50 Core + huoltava  30min

 

Nähdään sunnuntaina 14.1!