Syyslomaleirit

Hipan kesäleirit 2017

Kesällä järjestämme taas Hipassa Tampereen hauskinta leiritoimintaa. Haluatko tehdä kärrynpyöriä, taiteilla trapetsilla ja hyppiä esteiden yli? HIPASSA on menoa ja meininkiä!

Elokuussa on tarjolla viikon sporttileiri ja lyhyemmät parkour/akro/pallo -leirit, joissa on monipuolisesti eri liikuntamuotoja pelien ja leikkien siivittämänä!

Leireillä liikutaan aktiivisesti ulkona ja sisällä. Leirille voi tulla kaverin kanssa ja leiriltä voi löytää myös uusia kavereita!!Noudatamme Hipan pelisääntöjä, kunnioitamme hyviä käytöstapoja ja kannustamme hyvään ryhmähenkeen, jotta jokaisella lapsella olisi leiriviikolla viihtyisä ja turvallinen olo.

Viikon Sporttileiri ELOKUUSSA 31.7.-4.8. (suositusikä 6-15v.) alkavat aamulla klo.9:00 ja päättyvät iltapäivällä klo.16:00. Leirillä ohjelmassa on parkouria, akrobatiaa, palloilua ja muuta mukavaa tekemistä. Leirin hinta sisältää joka päivä lounaan ja  yhtenä päivänä käynnin SuperParkissa!!

 

2pv  Parkour/akrobatialeiri  99€ (to-pe)

3pv Parkour/ pallopelileiri 125€  (ma-ke)

5pv sporttileiri   189€  (2 vko yht.299€)

 

Ilmoittautua voit suoraan alla olevista linkeistä. Ilmoittautumisen jälkeen saat varaus vahvistuksen. Paikka on varattu vasta, kun se on maksettu. Leirien minimi koko on 8 lasta. Ennen leiriä lähetämme leiriläisille infokirjeen ja ohjeita.
Parkour-/pallopelileiri

Leirillä ohjelmassa on parkouria, palloilua ja muuta mukavaa tekemistä, sisällä ja ulkona. Leirin hinta sisältää joka päivä lounaan.
 
Parkour-/pallopelileiri3 3pv
Ikäsuositus 6-15v.
Seuraava kerta Ma 31.07 09:00
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä
Sporttileiri

Leirillä ohjelmassa on parkouria, akrobatiaa, palloilua ja muuta mukavaa tekemistä, sisällä ja ulkona. Leirin hinta sisältää joka päivä lounaan ja yhtenä päivänä käynnin SuperParkissa!!!
 
Sporttileiri3 5pv
Ikäsuositus 6-15v.
Seuraava kerta Ma 31.07 09:00
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä
Parkour-/akrobatialeiri

Leirillä ohjelmassa on parkouria, akrobatiaa ja muuta mukavaa tekemistä, sisällä ja ulkona. Leirin hinta sisältää joka päivä lounaan.
 
Parkour-/Akrobatialeiri3 2pv
Ikäsuositus 6-15v.
Seuraava kerta To 03.08 09:00
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä