Kuntosali

Kuntosali

Hipan kuntosalilla pystyt treenaamaan sekä toiminnallisesti että laitepainoitteisesti. Käytössäsi on Technogymin pakkalaitteet ja vapaapainot. Vapaapainoharjoitteluun löytyy käsipainoja, kahvakuulia, levytankoja, vastuskuminauhoja sekä cross core. Kuntosali on avoinna Hipan aukioloaikoina ja hinnat löytyvät hinnastosta. Hipalla pystyt treenaamaan salilla joko kuukaisikortilla, 8 kerran kortilla tai kertamaksulla. Saliharjoitteluun ja ryhmäliikuntaan on olemassa myös yhdistelmäkortteja. 

Alle 16-vuotiaan salikävijän on keskusteltava henkilökunnan kanssa kuntosalin käyttömahdollisuuksista. 

Tervetuloa treenaamaan! 

Personal Trainerimme auttavat!

Oli tavoitteesi sitten kilojen karistaminen, maratonille tähtääminen tai vaikkapa polvivammasta kuntoutuminen kerro se trainereillemme ja he auttavat Sinua pääsemään kohti tavoitteitasi.  Sen lisäksi, että treinereillämme on paljon tietoa ja kokemusta liikuntaharjoittelusta, he ovat myös loistavia motivaattoreita ja kannustavat Sinua parhaaseen suoritukseen!

 

Meiltä löytyy personal trainer paketteja muutamasta kerrasta säännölliseen ja pidempään monen kymmenen tapaamisesta koostuvaan pitkäjänteiseen harjoitteluun.  Sovimme treeniajat etukäteen, Sinulle sopivaan aikaan. Ole siis yhteydessä sähköpostilla info@hippa.fi tai soita meille 044 0300 855. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan Personal trainer Heini Janhunen heini.janhunen@hippa.fi.

 

Personal training palvelut

 

Ostaessasi 8x- tai kuukausikuntosalikortin, teemme Sinulle halutessasi perus saliohjelman 35€ hintaan. Näin pääset heti alusta pitäen toteuttamaan Sinulle suunniteltua ohjelmaa ja saat harjoittelusta irti mahdollisimman paljon.

Tarjoamme myös Personal Trainerin, fysioterapeutin ja osteopaatin palveluja. Heidän tekemä kuntokartoitus ja siihen perustuva tavoitteellinen kuntosaliohjelma on hinnaltaan 50€.

 

Startti -paketti ja DUO startti- paketti
 

Startti-paketti on suunnattu Sinulle, joka haluat päästä harjoittelussa eteenpäin ja saavuttaa mielessäsi olevat tavoitteet. Oletpa sitten aloittelija ja tarvitset apua päästäksesi hyvään alkuun treenaamisessa, tai olet jo kokeneempi treenaaja ja tarvitset lisäpotkua harjoitteluun. Tällöin Startti-paketti on juuri Sinun juttusi. Iällä, sukupuolella tai kuntotasollasi ei ole väliä. Kerrot vain tavoitteesi, niin saat ohjeet ja ohjelman, joka vie kohti päämäärääsi.

 

Personal Trainerimme suunnittelee yhdessä Sinun kanssasi sopivan tavan edetä kohti tavoitetta. Hän auttaa ja suunnittelee, tekee tuloksiin tähtäävät ohjelmat, sekä seuraa ja kannustaa.

 

Duo- paketissa treenaat ystävän tai esimerkiksi puolison kanssa yhdessä. Ainut edellytys on, että tavoitteenne ja lähtötasonne ovat lähellä toisiaan.

Startti-paketin sisältö:

  •          3 tapaamiskertaa PT:n kanssa
  •          1 kk kuntosali- & jumppakortti
  •          Lähtötilanteen kartoitus
  •          Harjoitusohjelma
  •          Lihashuolto-ohjeet
  •          Puhelin ja sähköpostituki ensimmäisen kuukauden aikana

Tapaamiset keskittyvät pääasiassa harjoitteluun ja ohjeman läpikäymiseen sekä seurantaan. Näin pääset heti perille turvallisesta, tehokkaasta ja tavoitteellisesta treenaamisesta.

Hinta : Startti- paketti 175 eur ja DUO startti- paketti 250e

 

Personal training paketit 5-, 10-, 25 krt 60 min

 

PT60-tunnit on suunniteltu kattamaan koko harjoituskerta lämmittelystä rentoutumiseen. Halutessani voit tehdä lämmittelyt sekä jäähdyttelyt myös itse niin treeniaikaa jää enemmän itse saliharjoitteluun. Mitä pidempään vietät aikaa oman Personal Trainerisi kanssa, sitä paremman kuvan hän saa kyvyistäsi. 10 ja 25 kerran paketit ovat pitkäjänteisempää tavoitteellista treeniä, joissa pystytään keskittymään hyvin pitkän tähtäimen tavoitteisiin kuten kuntoutukseen, painonpudotukseen tai lihasmassan kasvatukseen. Näiden pakettien aikana ehdit hyvin kokeilla erilaisia treenimuotoja sekä –ohjelmia ja halutessasi tutustua myös ravintoneuvontaan.

 

5 kerran paketilla pystyt esimerkiksi päivittämään saliohjelmiasi ja saamaan hyvän startin saliharjoittelulle.  Kerroilla ehditään käymään läpi erilaisia kuntosalilaitteita ja toiminnallisia liikkeitä sekä keskittymään hyviin harjoitustekniikkoihin.

HUOM. Kun kuntosalikalenterissa lukee varattu, niin silloin salille ei voi mennä treenailemaan muut asiakkaat kuin salin varannut ryhmä. Muutoin harmaalla ilmoitetaan Hipan kuntosaliryhmistä ja niiden kanssa saa mennä treenaamaan yhtäaikaa. Osa laitteista saattaa kuitenkin olla kyseisen ajan sisällä Hipan ryhmän käytössä. 

Viikko 23: Ma 03.06 - Su 09.06

Edellinen viikko Seuraava viikko

Kuntosali

MA
03.06.
Kuntosali
08.30 - 10.45
Kuntosali
13.00 - 21.00
TI
04.06.
Kuntosali
08.30 - 21.00
KE
05.06.
Kuntosali
08.30 - 21.00
TO
06.06.
Kuntosali
08.30 - 10.45
Kuntosali
14.00 - 21.00
PE
07.06.
Kuntosali
08.30 - 20.00
LA
08.06.
Kuntosali
09.30 - 20.00
SU
09.06.
Kuntosali
10.00 - 20.00


Kortit joilla pääset kuntosalille

3 KK Jumppa+Kuntosali

Hinta 155€
Osta tästä...
3 KK Jumppa+Kuntosali Seniori

Hinta 132€
Osta tästä...
3 KK Kuntosali

Hinta 105€
Osta tästä...
3 KK Kuntosali Seniori

Hinta 98€
Osta tästä...
8-Jumppa

Hinta 50€
Osta tästä...
8-Kuntosali

Hinta 44€
Osta tästä...
8-Kuntosali Seniori

Hinta 39€
Osta tästä...
Jumppakortti olokeveämmäksi joulutarjous

Hinta 55€
Osta tästä...
KK Jumppa+Kuntosali

Hinta 55€
Osta tästä...
KK Jumppa+Kuntosali Seniori

Hinta 49€
Osta tästä...
KK Kuntosali

Hinta 39€
Osta tästä...
KK Kuntosali Seniorit

Hinta 35€
Osta tästä...
Kuntosaliohjaus

Hinta 35€
Osta tästä...
Olo keveämmäksi 3kk JATKOKORTTI

Hinta 275€
Osta tästä...
Pienryhmä valmennus 1kk

Hinta 99€
Osta tästä...
Pienryhmä valmennus 3kk

Hinta 275€
Osta tästä...
PT ohjaus 10x60min

Hinta 450€
Osta tästä...
PT ohjaus 25x60min

Hinta 999€
Osta tästä...
PT ohjaus 3x60min

Hinta 140€
Osta tästä...
PT ohjaus 5x60min

Hinta 230€
Osta tästä...
Seniori kesäkuntosaliryhmä

Hinta 25€
Osta tästä...
Seniori kuntosaliryhmä 2018 syksy

Hinta 75€
Osta tästä...
Tutustumiskortti 1 vko
Tutustumiskorttikamppanja
Hinta €
Osta tästä...

Vinkki! Voit ostaa tarvittavat kortit kätevästi valmiiksi netistä. Ostaessasi kortin netistä valmiiksi, voit noutaa kortin Hipasta. Kortti aktivoituu vasta, kun käytät sitä ensimmäisen kerran.