-
SYYKSKAUSI 2017 ilmoittautuminen

Hipassa liikkuminen on hauskaa!

Hipassa lapset liikkuvat liikkumisen riemusta, ilman kilpailutavoitteita ja suorituspaineita.
 
Ohjattuja tunteja löytyy kaiken ikäisille lapsille. Liikuntatunnit kehittävät lapsen motoriikkaa, lihaskuntoa, tasapainoa, ketteryyttä, koordinaatiota ja yhteistyötaitoja. Liikuntatunneilta lapset saavat upeita onnistumisen kokemuksia
 
Paikka ohjatulle liikuntatunnille varataan lapselle syys- tai kevätkaudeksi kerrallaan. Tutussa ja turvallisessa ryhmässä liikkuminen on kivaa. Lasten ohjatuille liikuntatunneille osallistutaan kausimaksulla.
 
Aikuiset voivat liikkua Hipassa lasten liikuntatuntien aikana ryhmäliikuntatunneilla, kuntosalilla tai SimulaattoriGOLFissa. Keskittämällä koko perheen liikkumisen Hippaan saat perhealennuksen ja lisää yhteistä aikaa arkeen. 
 
Lasten ohjatut liikuntatunnit löydät suositusiän mukaan.

SYYKSKAUSI 2017 ilmoittautuminen alkaa nyt.

Syyskausi kestää 21.8.-17.12. (Poislukien pyhäpäivät ja koulujen syysloman)

SYYSKAUDELLA voit valita joko tunnin ohjatun lastenliikunnan kerran viikossa tai pienellä lisämaksulla lisäksi kerran viikossa omatoiminen Hippailu (vapaaHippa), kun salit ovat tyhjillään...

Lasten tuntien ohjattu osuus kestää 45min. Ennen ja jälkeen tuntien lapset ovat vanhempien vastuulla. Jos lapsi kulkee itsenäisesti tunneilla, niin katsottehan yhdessä Hipan säännöt ja sopimusehdot.

Sopimusehdot ja säännöt tulee lukea ennen sitoutumista.  http://hippa.fi/page/ohjeet

 

Ostaessasi myös VapaaHipan ohjattujen tuntien lisäksi, luethan myös niiden ohjeet täältä.

 

 

Valitse haluamasi ikäryhmä

Alle 3v  3-6v 7-11v 12-17v

Akrobatia     CheerHippa     DiscoHippa     KeijuHippa     Nassikkapaini     NinjaHippa     ParkourHippa     SirkusHippa     TemppuHippa     V/L TemppuHippa    

Akrobatia

Akrobatiatunnit kehittävät monipuolisesti lapsen motoriikkaa, tasapainoa ja kehonhallintaa. Akrobatiatemppuja harjoitellaan turvallisesti, lapsen taitotason huomioiden ja vaikeustasoa hiljalleen nostaen. Akrobatiatunneilla harjoitellaan esimerkiksi kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, puolivoltteja eteen ja taakse sekä etu-ja takaperinvoltteja.
Ikäsuositus 5-7v.
Seuraava kerta To 24.08 16:45
YläSalissa
Varaa paikkasi tästä

CheerHippa

CheerHippa-tunneilla harjoitellaan cheerleadingia eli tanssitaan, hypitään, harjoitellaan akrobatiaa ja keksitään hauskoja kannustushuutoja. Tunnit kehittävät lapsen voimaa, notkeutta, koordinaatiokykyä sekä ryhmätyöskentelytaitoja.
Ikäsuositus 5-7v.
Seuraava kerta To 24.08 18:25
YläSalissa
Varaa paikkasi tästä

DiscoHippa

DiscoHipassa liikutaan ja tanssitaan. Lapset tutustuvat erilaisiin rytmeihin ja liikkuvat lempimusiikkinsa tahdissa. Tunnit on rakennettu tanssillisiksi ja niillä tehdään helppoja koreografioita. Tunnit kehittävät lapsen rytmitajua ja kehonhallintaa.
Ikäsuositus 5-7v.
Seuraava kerta To 24.08 16:45
Temppusalissa
Varaa paikkasi tästä

KeijuHippa

KeijuHipassa pienet keijukaiset tanssivat satumaisessa maailmassa musiikin tahdissa. KeijuHippa kehittää tasapainoa, rytmitajua ja kehonhallintaa. Tunneilla opitaan ryhmässä toimimista, tehdään pieniä tansseja ja tutustutaan baletin alkeisiin. Tunneilla on iloinen, kannustava ja satumainen tunnelma.
Ikäsuositus 4-6v.
Seuraava kerta Pe 25.08 17:35
YläSalissa
Varaa paikkasi tästä

Nassikkapaini

Nassikkapaini on 3-6v tytöille ja pojille tarkoitettua leikinomaista, monipuolista ja erilaista liikuntaa, joka auttaa lasta tuntemaan oman vartalonsa ja sen osat. Nassikkapaini on kisailua ja könyämistä yhteisesti hyväksyttyjen sääntöjen puitteissa.

Ikäsuositus 3-5v.
Seuraava kerta Ti 22.08 16:45
Temppusalissa
Varaa paikkasi tästä
Ikäsuositus 4-6v.
Seuraava kerta Pe 25.08 16:45
Temppusalissa
Varaa paikkasi tästä

NinjaHippa

NinjaHippa yhdistelee erilaisia kamppailulajeja, telinevoimistelua ja akrobatiaa. NinjaHipassa harjoitellaan turvallisesti kamppailu- ja budolajien tekniikoita. Mielikuvitus ja leikki pääsevät tunneilla valloilleen. Lapset tutustuvat leikinomaisesti itsepuolustuslajien maailmaan, oppivat toisten kunnioittamista ja hiljentymistä. Tunnilla kehittyvät erityisesti ketteryys, kehonhallinta ja tasapaino. 
Ikäsuositus 3-4v.
Seuraava kerta Pe 25.08 17:35
Temppusalissa
Varaa paikkasi tästä
Ikäsuositus 5-6v.
Seuraava kerta Pe 25.08 18:25
Temppusalissa
Varaa paikkasi tästä

ParkourHippa

Tälle tunnille voi osallistua Parkouria jo harrastanut tai vasta aloittaja.
ParkourHippa -tunnille voi osallistua aloittelijat ja parkouria jo harrastaneet. Parkour on laji, jossa pyritään sulavaan ja nopeaan liikkumiseen paikasta toiseen. Aloittelijat ja edistyneemmät lapset voivat harjoitella tunnilla samaan aikaan. Tunneilla harjoitellaan parkourin peruselementtejä, hypitään, ohitetaan ja ylitetään esteitä sekä harjoitellaan akrobatiaa. ParkourHippa kehittää tasapainoa, liikkuvuutta, voimaa, tarkkuutta, koordinaatiota ja kehonhallintaa sekä kasvattaa itseluottamusta. Tunti sopii hyvin myös minkä tahansa urheilulajin oheisharjoitteluksi. Tunnilla on hyvä käyttää sisäliikuntakenkiä.
Ikäsuositus 5-6v.
Seuraava kerta To 24.08 17:40
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä
Ikäsuositus 5-7v.
Seuraava kerta La 26.08 10:50
Hippasalissa
Varaa paikkasi tästä

SirkusHippa

SirkusHippa vie lapset sirkuksen maailmaan. Tunnilla harjoitellaan mm. ilma- ja lattia-akrobatiaa, temppuillaan temppuradalla ja valmistetaan pieniä sirkusesityksiä.  SirkusHippa kehittää lapsen yleiskuntoa, motoriikkaa, tasapainoa, notkeutta, esiintymistaitoa ja rohkeutta. SirkusHipassa kokeillaan monia sirkuslajeja kuten jongleerausta, trapetsitemppuja ja vanteenpyöritystä. 
Ohjaamassa Asta
Ikäsuositus 5-7v.
Seuraava kerta Ke 23.08 16:45
Aikuisten salissa
Varaa paikkasi tästä
Ikäsuositus 4-5v.
Seuraava kerta To 24.08 18:25
Temppusalissa
Varaa paikkasi tästä

TemppuHippa

TemppuHippa yhdistää telinevoimistelua, akrobatiaa ja yleisurheilua hauskasti ja turvallisesti. Vaihtuvalla temppuradalla harjoitellaan mm. nopeutta, ketteryyttä, tasapainoa, koordinaatioita ja rytmitajua. TemppuHipassa käytetään erilaisia välineitä kuten palloja, vanteita ja hernepusseja. 
Ikäsuositus 3-4v.
Seuraava kerta Ti 22.08 17:35
Temppusalissa
Varaa paikkasi tästä
Ikäsuositus 4-5v.
Seuraava kerta Ti 22.08 18:25
Temppusalissa
Varaa paikkasi tästä

V/L TemppuHippa

V/L TemppuHipassa vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan yhdessä. Tunti kehittää molempien peruskuntoa, ketteryyttä, lihasvoimaa ja yhteistyötaitoja. V/L TemppuHippa yhdistää akrobatiaa, yleisurheilua ja telinevoimistelua. Lapsi saa elämyksiä liikunnasta yhdessä aikuisen kanssa. Lapsi voi harrastaa TemppuHippaa yhdessä vanhemman tai jonkun muun tutun aikuisen kanssa. Tunnille varataan paikka vain lapselle.
Ikäsuositus 3-4v.
Seuraava kerta Ma 21.08 18:25
Temppusalissa
Varaa paikkasi tästä