-
SYYKSKAUSI 2017 ilmoittautuminen

Hipassa liikkuminen on hauskaa!

Hipassa lapset liikkuvat liikkumisen riemusta, ilman kilpailutavoitteita ja suorituspaineita.
 
Ohjattuja tunteja löytyy kaiken ikäisille lapsille. Liikuntatunnit kehittävät lapsen motoriikkaa, lihaskuntoa, tasapainoa, ketteryyttä, koordinaatiota ja yhteistyötaitoja. Liikuntatunneilta lapset saavat upeita onnistumisen kokemuksia
 
Paikka ohjatulle liikuntatunnille varataan lapselle syys- tai kevätkaudeksi kerrallaan. Tutussa ja turvallisessa ryhmässä liikkuminen on kivaa. Lasten ohjatuille liikuntatunneille osallistutaan kausimaksulla.
 
Aikuiset voivat liikkua Hipassa lasten liikuntatuntien aikana ryhmäliikuntatunneilla, kuntosalilla tai SimulaattoriGOLFissa. Keskittämällä koko perheen liikkumisen Hippaan saat perhealennuksen ja lisää yhteistä aikaa arkeen. 
 
Lasten ohjatut liikuntatunnit löydät suositusiän mukaan.

SYYKSKAUSI 2017 ilmoittautuminen alkaa nyt.

Syyskausi kestää 21.8.-17.12. (Poislukien pyhäpäivät ja koulujen syysloman)

SYYSKAUDELLA voit valita joko tunnin ohjatun lastenliikunnan kerran viikossa tai pienellä lisämaksulla lisäksi kerran viikossa omatoiminen Hippailu (vapaaHippa), kun salit ovat tyhjillään...

Lasten tuntien ohjattu osuus kestää 45min. Ennen ja jälkeen tuntien lapset ovat vanhempien vastuulla. Jos lapsi kulkee itsenäisesti tunneilla, niin katsottehan yhdessä Hipan säännöt ja sopimusehdot.

Sopimusehdot ja säännöt tulee lukea ennen sitoutumista.  http://hippa.fi/page/ohjeet

 

Ostaessasi myös VapaaHipan ohjattujen tuntien lisäksi, luethan myös niiden ohjeet täältä.

 

 

Valitse haluamasi ikäryhmä

Alle 3v  3-6v 7-11v 12-17v

MiniSirkus     V/L TemppuHippa    

MiniSirkus

MiniSirkuksessa vanhempi pääsee liikkumaan yhdessä lapsen kanssa. Lapsen ja aikuisen yhteinen liikuntahetki rakentuu sirkuksen keinoin. Mukava tunti sisältää mm. akrobatiaa, jongleerausta ja tasapainoilua. MiniSirkus kehittää lapsen ja aikuisen koordinaatiota, kehonhallintaa ja heidä välistä vuorovaikutustaan. Tunnille varataan paikka vain lapselle.
Ikäsuositus 2-3v.
Seuraava kerta Ke 23.08 18:25
Temppusalissa
Varaa paikkasi tästä
Ikäsuositus 1-2v.
Seuraava kerta To 24.08 17:35
Temppusalissa
Varaa paikkasi tästä

V/L TemppuHippa

V/L TemppuHipassa vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan yhdessä. Tunti kehittää molempien peruskuntoa, ketteryyttä, lihasvoimaa ja yhteistyötaitoja. V/L TemppuHippa yhdistää akrobatiaa, yleisurheilua ja telinevoimistelua. Lapsi saa elämyksiä liikunnasta yhdessä aikuisen kanssa. Lapsi voi harrastaa TemppuHippaa yhdessä vanhemman tai jonkun muun tutun aikuisen kanssa. Tunnille varataan paikka vain lapselle.
Ikäsuositus 1-2v.
Seuraava kerta Ma 21.08 16:45
Temppusalissa
Varaa paikkasi tästä
Ikäsuositus 2-3v.
Seuraava kerta Ma 21.08 17:35
Temppusalissa
Varaa paikkasi tästä
Ikäsuositus 2-3v.
Seuraava kerta Ke 23.08 16:45
Temppusalissa
Varaa paikkasi tästä
Ikäsuositus 1-2v.
Seuraava kerta Ke 23.08 17:35
Temppusalissa
Varaa paikkasi tästä